Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak být štastná

Od: misnita odpovědí: 4 změna:

ve svým životě si nemůžu stěžovat ale přesto mam takovou vnitřní depresy všechno mě štve nic mě nebaví nejradši bych se šla zakopat asi jsem ztratila smysl života...*mala*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

To je tou zimou..

vetrna
hodnocení

0x

Najdi si ve svém životě světlo a za ním jdi. Jak ho najít? To víš jen a jen ty sama. Neodpustím si to, ale prostě to musím napsat - píšeš, že si nemůžeš stěžovat na svůj život... Asi jsem právě pochopila proč jsou peníze nedůležité. :)

buss
hodnocení

0x

Je to jenom POCIT! Jsem mladý, zdravý, krásný, nesmrtelný... už několikrát...

hodnocení

0x

Já jsem šťastná jen tehdy, když dělám šťastné druhé lidi. TZN. starat se o děti (pohlídat někomu z rodiny, či svým dětem), pomoct starším lidem, povykládat si s druhými - lidé potřebují "vrbu", která je vyslechne, to potřebuje každý i Vy určitě ... pak víra v Boha dělá zázraky, Bůh úžasně pomáhá proti splínům... ale zase, je třeba něco dělat, ne sedět a čekat, že mě někdo pomůže. Vy pomáhejte a uvidíte, vrátí se Vám to. Vytyčte si smysl života, komu uděláte radost, komu pomůžete a uvidíte, pomůže Vám to. Jinak souhlasím - zima není moc optimistická, sluníčko potřebujeme všichni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]