Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vám zůstane z výplaty do výplaty?

Od: bomba* odpovědí: 23 změna:

Zkuste mi napsat, kolik by vam zůstalo měsíčně bez partnera/partnerky?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

0x

8000 Kč. *kafe*

doplněno 14.12.14 08:36:

Jedna z mnoha výhod bezdětného stavu. *tanec*

bomba*
hodnocení

co bych za ně dala *slunce*

2kedar*
14.12.14 07:43
hodnocení

0x

cca. "0"

14.12.14 07:43
hodnocení

0x

15-20 000

mil®
hodnocení

0x

Asi nic, po odečtení všech nutných výdajů. Jsem rád, že manželku mám, ale ne jen pro peníze *ua*

bomba*
hodnocení

a tak tu máme sňatky z rozumu

hodnocení

0x
Jelikoz je moje manzelka na rodicaku a dostava fakt hodne drsne 4tisice , pak zaplatime byt, natankujem, splatku na auto , splatku na vybaveni bytu a zbyde presne cca 4tisice na jidlo. Jo je to kruty. V tomto state nikdy ten kdo je zamestnanec nebude nikterak bohaty , kdyz vyzivuje deti. Nedivim se proto , ze politici dostavaji vyhruzne emaily od obyc lidi. Za to co tam dostavaji , nic nedelaji , muzou tam chlastat a nemusi tam ani chodit do te prace s ktomu jeste breci u mikrofonu jake maji platy oni a jake na zapade... tak at se podivaji jake my mame platy a jake na zapade... ktomu stejna cena benzinu a jidla jak.na zapade... chce se mi velebnosti blejt

hodnocení

0x
Bez partnera bych byla v mínusu, stejně tak on beze mě. Poplatit hypotéku, vodu, elektřinu, plyn, dvakrát školku, benzín na cesty do práce, jídlo, alimenty na manželovy děti - středoškoláky, oblečení a jiné nepravidelné výdaje (boty dětem, pneumatiky, opravy auta a domu...), to se z jednoho platu nepokryje. Chodím do práce, i při rodičovské. Ale přemýšlet v obchodu, jaký jogurt mohu dětem koupit a jaký už je nad naše možnosti mě nebavilo :)

hodnocení

0x

Měsíčně si dávám stranou 5 000,- ať beru kolik beru. A zatím to několik let funguje. Jsem ale sám a bezdětný, takže spoření mám mnohem snazší.

mili3478*
14.12.14 09:11
hodnocení

0x

nic

ujendys*
hodnocení

0x

já s manželkou žijeme od výplaty k výplatě máme dluhy ale jen díky mě už neblbnu ale dluhy budem muset splácet ještě 4roky jo je to moje vina plno věcí se dnes řeší obtížně a člověk si to ještě zbytečně zhoršuje už sekám latinu doplatim dluhy a věřim že to bude lepší a sem rád že se na mě manželka nevykašlala bez manželky bych byl asi už v háji

hodnocení

0x

Záleží na úspěšnosti toho kterého měsíce, ale bývá to od 25 do 40 tis Kč

lidus*
hodnocení

0x

Pokud bych žila sama a platila nájem z mého ID jsem odkazaná na smrt hladem.

doplněno 15.12.14 09:35:

"Bomba", co blázníte, to bude v pohodě, musíte oběhat všechny sociálky, zažádat o vše oč se žádat dá a na něco jistě dosáhnete. Vůbec se nestyďte, co jsem zjistila kdo oč žádá a dostane, nemám problém žádat oč se dá, něco výjde, něco ne.

bomba*
hodnocení

hmm jdu taky zemřít, ač pracuji na víc jak %

to jsme to teda dopracovali. Odchází mi partner, takže se s vámi loučím, nebude ani na ten internet.

dejavu*

Držte se a přeji, aby brzo bylo líp.

au1
hodnocení

0x
Bez partnerky asi nic, plati polovinu splatky hypoteky a inkasa :)

hodnocení

0x

Asi 3000-4000

lucie*
hodnocení

0x

o samotě to moc nebylo,co žiju s partnerem tak je to lepší...cca zůstane mi 8 000kč a ty jdou na spořící účet.

pt®
hodnocení

0x

Spíš bych se zeptala kolik procent % z příjmů ušetříte?

velkyrachy
hodnocení

0x
50000-60000 Kc.

Kecko :) Ve skutečnosti jsi ještě dítě dostávající kapesné od maminky, nebo pracuješ za podprůměrný plat :)

klaban*
hodnocení

0x

No manželka je na rodičovské, máme dvě děti, platíme hypotéku, doplácíme furt nějaký dluhy za řemeslníky, strava, dětská výživa, plíny, elektrika, internet, nafta do auta, benzín do manželčina auta...no zbyde nám jak kdy ale v průměru cca 4 tisíce když to dobře jde. Pokud je nějaký extra výdaj, např. hodně za léky nebo koupě pneumatik a jiného neplánovaného, zbyde nám čistá 0.

No hlavně, že politici se maj lépe, alespoň někdo :)

hodnocení

0x

Bomba, jak to dopadlo? Výjdete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]