Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anketa: oprava počítače

Od: compsheersro odpovědí: 8 změna:

Anketa jako každý rok, vyhodnocení, jak lidstvo pokročily s výpočetní tech.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to má být? Nějaká momentální indispozice? *smich*

hodnocení

0x

Cokoli na PC si opravým sam!

Tak nevím, zda podle ankety na poradte.cz, zjistite pocitacovou gramotnost lidstva *frajer*

Když to vezmu procentualne, tak z deseti dotazu zde položených se jich 5 bude tykat "jak nastavit wifi router", 2x jak rozchodit minecraft, 2x kde stahnout ovladace, a jen jeden se bude tykat jineho problemu...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Chybí tam bod Můj PC nepotřebuje opravy ani údržbu.

lidus*
hodnocení

0x

Když mám problém zavolám sousedovic náctiletého kluka, když je to moc i na něj tak volám bratrance co se o počítače stará v jedné firmě. Já vím, kde je čudl co se s ním PC zapne a vypne a pokud chci vědět víc tak se zeptám hodných hochů zde na poraďte- díky jejich radám umím tisknou i vizitky. No tak to je vše o mé počítačové gramotnosti.

Moje řeč. Já vždycky počkám, až přijede synek z Prahy (tak 4x za rok) a udělá mi různé instalace a aktualizace. Strašně se toho bojím. On se vždycky drží za hlavu, že navenek vypadám úplně normálně :D. Pochopte, že moje generace se to neměla kde naučit. Kolem roku 1990 nás posadili k PC a naučili používat T602. Zbytek jsme se naučili sami, ale na různé instalace atd. jsme vždycky měli správce sítě a ani aktualizace jsme neřešili.

Teď mi třeba ten krám hlásí cosi, že mám vypnutý Java skript (nic jsem nevypínala a nevím, jak se to stalo) a že se kvůli tomu nedostanu do internetového bankovnictví. Není to pravda, dostanu. Tak co mám na tom chápat?.

hop®
hodnocení

0x

Spíše by mne zajímala anketa na téma "Vztah lidstva k českému jazyku"...:(

ladinpraha*

Snad radši ani ne.

aaaaaa*

copak lidstva, stačil by vztah Autor: compsheersro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]