Nejste přihlášen/a.
Anketa jako každý rok, vyhodnocení, jak lidstvo pokročily s výpočetní tech.
Cokoli na PC si opravým sam!
Tak nevím, zda podle ankety na poradte.cz, zjistite pocitacovou gramotnost lidstva
Když to vezmu procentualne, tak z deseti dotazu zde položených se jich 5 bude tykat "jak nastavit wifi router", 2x jak rozchodit minecraft, 2x kde stahnout ovladace, a jen jeden se bude tykat jineho problemu...
Když mám problém zavolám sousedovic náctiletého kluka, když je to moc i na něj tak volám bratrance co se o počítače stará v jedné firmě. Já vím, kde je čudl co se s ním PC zapne a vypne a pokud chci vědět víc tak se zeptám hodných hochů zde na poraďte- díky jejich radám umím tisknou i vizitky. No tak to je vše o mé počítačové gramotnosti.
Moje řeč. Já vždycky počkám, až přijede synek z Prahy (tak 4x za rok) a udělá mi různé instalace a aktualizace. Strašně se toho bojím. On se vždycky drží za hlavu, že navenek vypadám úplně normálně :D. Pochopte, že moje generace se to neměla kde naučit. Kolem roku 1990 nás posadili k PC a naučili používat T602. Zbytek jsme se naučili sami, ale na různé instalace atd. jsme vždycky měli správce sítě a ani aktualizace jsme neřešili.
Teď mi třeba ten krám hlásí cosi, že mám vypnutý Java skript (nic jsem nevypínala a nevím, jak se to stalo) a že se kvůli tomu nedostanu do internetového bankovnictví. Není to pravda, dostanu. Tak co mám na tom chápat?.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.