Nejste přihlášen/a.
Vyrábí se ještě klasické pánské hodinky na natahování?Teda za 50000 kč nechci,nějaké dostupné a né za 3 výplaty.
Vyrabi, jen je treba definovat tu dostupnost. Nicmene pokud trvate na manualnim natahu, tak to muze byt trochu problem, levnejsi automaty vetsinou rucni natah nenabizi a hodinky pouze s manualnim natahem se moc nedelaji.
Tak tvrdojšijně netrvám na ručním natahováním,ale prostě bych chtěl krásné hodinky jen s ciferníkem,bývali i s datumem místo číslice 3.Některé nové mi připadají přeplácané a japonský čas v nich opravdu nepotřebuji.
Dlouho jsem se bránil bateriovým hodinkám, hledal jsem náhradu za ruské vojenské a automaty Orient. Pak mi padly do oka tyhle a rozhodně jsem chybu neudělal. Mám je víc než 6 let a ani jednou nepotřebovaly seřízení času. Celou dobu jdou absolutně přesně. Jenom jedna výměna baterky, skoro po 4 letech. A podotýkám, že hodinky nesundávám ani při těžké práci ani na noc. Na tu cenu nekoukej, já je sehnal za cenu v korunách nižší, než je zde uvedeno v euro.
Mechanické hodinky se vyrábí pořád, ale kamenné obchody je moc nemají, protože o ně není takový zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.