Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vím, že sem blbý - platba předem

Od: knoflajzs® odpovědí: 5 změna:

Stala se mi taková věc. Jsem zvyklí z aukra posílat peníze do předu za zakoupenou věc. Jenže sem byl nakupovat na jinem portálu...bazoš a tam sem zaslal žadost o koupi telefonu. Po té sem komunikoval s paní již jen po telefonu a domluvili jsme se na koupi. jelikoz sem nebyl prvni kdo chtel telefon koupit tedy uz byl i zamluveny a tak sem na místo 2300 nabídl 2500, ale to jeste požadovala prodavajici poslat penize na ucet dopredu. Jak sem psal na aukru normalni jev. Penize sem sel tedy vlozit přímo na učet, který opravdu souhlasil z jmenem, který prodávající udala do telefonu.Ted je tomu 7 dni a telefon jeste neprisel. Co s tím mohu delat nez jen cekat. Jo nutno podotknout, ze s prodavajici jsem mluvil jeste ten den kdy jsem penize vlozil a dokonce i treti den, ze telefon poslala. Od té doby je telefon nedostupný a nebyl od te doby ani zapnuty. Pomuže mi nejak policie? HLAVNĚ MI NEPIŠTE, ŽE JSEM BLBEC TO UŽ SEM NAPSAL DO NADPISU TEKŽE TO UŽ VÍM :( 2500 není zase tolik abych se věšel, ale nechci aby to té...prošlo jen tak lacino.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Mnoo, ne všichni jsou podvodníci. Já bych na tu policii šel, co když bylo více doběhnutých lidí? A dal upozornění na webu bazarů, hodnocení. Pokud je bydliště známo, tak i přes přestupkové řízení.

hodnocení

0x

Klidně bych zašel na policii a věc oznámil. Jedná se o trestný čin podvodu. Máte číslo účtu a není problém dohledat majitele. Další možností je obrátit se na banku s reklamací platy. Prostě si ji vyžádat zpět. Nevím ale, za jakých podmínek to dělají.

buss

1 mrkněte se co je to tč podvod
2 proč by se do toho montovala banka, když to byla regulérní platba, ne omyl v účtu? To bych pak žádal po bance vrácení jakékoliv platby a byl bych v balíku.

ahasver4*
hodnocení

0x

Ale nejste blbej,tohle se prostě stává,ještě chvilku bych počkal,dva,tři dny,mohlo se stát cokoli ale pak bych na tu policii šel.Už k vůli sobě ale i ostatním.jestli je to podvod,projít by neměl...

doplněno 17.01.12 21:33:

Sakra ladinpraha,já věděl,že už jsem to tu někde viděl,máte pravdu...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Opět Bazoš?

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]