Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato cena za pc moc?

Od: tutus odpovědí: 8 změna:

dobrý den, prodávám pc Core2duo

Procesor: INTEL Core 2 Duo E7500 OV na 3,3 GHZ

Paměti ram: Geil + chlazení 4GB, 800mhz

Grafická karta: Nvidia GTX 8800GTX 768mb

Hard Disk: Samsung HD502 500GB, 16MB

Základní deska: MSI P43T-C51

Zdroj: Evolve 500w Tichý

Mechanika: cd/dvd-rw

+ router edimax 7084b

za 5000 kč zdá se vám to moc?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Já bych si ho možná i koupil, kdybych potřeboval:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Rozumná cena...Možná by jste mohl trochu ,,přitlačit,,.:)

doplněno 17.01.12 17:48:

Je toho moc.Otázka nabídky a poptávky...

tutus
hodnocení

já k tomu ještě nabízím i další dárky, ale nikdo nekupuje a na poště mi leží notebook nevím co dělám špatně. Někdo prodává horší pc athlon iix4 2gb ram 360gb hdd za 7500 a člověk to koupí, přitom tohle core2duo je mnohem výkonější než třeba athlon x2,x4.. a nikdo nic.

ladinpraha*

Co děláš špatně? Možná inzerce na ne právě vhodném místě, možná nevhodný text nabídky, ovlivňuje i lokalita. Možná by stačilo připsat: Přivezu, zapojím, předvedu.

tutus
hodnocení

tak když k tomu přidám tento váš návrh, mohu cenu ještě navýšit?

ladinpraha*

Každé zboží má svého kupce. Je to jen a jen na tobě. Podívej se na Aukro, jak se ceny pohybují. Záleží na tom, jesttli potřebuješ nutně rychle prodat nebo jestli za něj potřebuješ určitou cenu, záleží jakého najdeš kupce a kolik bude ochoten dát. Ono nasadit nějakou cenu a pak čekat, jestli se někdo chytí, je sice hezké, ale chce to čas a taky pak nemusíš prodat. Já v tomhle věřím Aukru. Protože tam když dáš aukci od 1,- Kč, tak se ve výsledku ukáže skutečná tržní cena. I když možná někdy k velkému zklamání prodejce. Pokud prodáváš na inzerát, tak bych tam cenu neuváděl a pokud se někdo ozve, tak už mám možnost se domluvit na čemkoli přijatelném pro obě strany.

tutus
hodnocení

na aukru se procesor c2d horší třída, stejně ram, menší HDD prodává za 7500 kč

peet78*
hodnocení

0x

mě ta cena nepřijde špatná a za 4 500kč bych to klidně i bral *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]