Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prodávám pc Core2duo
Procesor: INTEL Core 2 Duo E7500 OV na 3,3 GHZ
Paměti ram: Geil + chlazení 4GB, 800mhz
Grafická karta: Nvidia GTX 8800GTX 768mb
Hard Disk: Samsung HD502 500GB, 16MB
Základní deska: MSI P43T-C51
Zdroj: Evolve 500w Tichý
Mechanika: cd/dvd-rw
+ router edimax 7084b
za 5000 kč zdá se vám to moc?
Rozumná cena...Možná by jste mohl trochu ,,přitlačit,,.
Je toho moc.Otázka nabídky a poptávky...
já k tomu ještě nabízím i další dárky, ale nikdo nekupuje a na poště mi leží notebook nevím co dělám špatně. Někdo prodává horší pc athlon iix4 2gb ram 360gb hdd za 7500 a člověk to koupí, přitom tohle core2duo je mnohem výkonější než třeba athlon x2,x4.. a nikdo nic.
Co děláš špatně? Možná inzerce na ne právě vhodném místě, možná nevhodný text nabídky, ovlivňuje i lokalita. Možná by stačilo připsat: Přivezu, zapojím, předvedu.
Každé zboží má svého kupce. Je to jen a jen na tobě. Podívej se na Aukro, jak se ceny pohybují. Záleží na tom, jesttli potřebuješ nutně rychle prodat nebo jestli za něj potřebuješ určitou cenu, záleží jakého najdeš kupce a kolik bude ochoten dát. Ono nasadit nějakou cenu a pak čekat, jestli se někdo chytí, je sice hezké, ale chce to čas a taky pak nemusíš prodat. Já v tomhle věřím Aukru. Protože tam když dáš aukci od 1,- Kč, tak se ve výsledku ukáže skutečná tržní cena. I když možná někdy k velkému zklamání prodejce. Pokud prodáváš na inzerát, tak bych tam cenu neuváděl a pokud se někdo ozve, tak už mám možnost se domluvit na čemkoli přijatelném pro obě strany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.