Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unava organizmu a vitamíny

Od: 1955jpr odpovědí: 5 změna:

Dobrý den jsem unaven celkově. Když jsem si nechal napsát na recept injekce B12 a vybral jsem 7 injekcí tak jsem se cítil celkově dobře. Jinak tlak mám v pořádku.Teploty nemám. V lékární dostane koupit bez předpisu tablety B12. Nahradí tablety injekce? Jak dlouho tablety brát?.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Injekce jsou lepší než B v tabletách, injekcí mívám 10 2x do roka, po Béčku je žravost a tak se tloustne, moč je žlutá a cítit po vitamínu. Pokud vám to pomáhá tak jak ho brát zjistíte na příbalovém letáku ale jistě není vhodné užívat ho denně a dlouhodobě.

A já jen ještě doplním "Liduš" v tom, že v tabletách lze koupit volně bez receptu

martinaa*

Liduš, beru B-komplex Forte, to vážně přiberu?*sok*

lidus*

Martino to já netuším ale pokud jde o mě tak přiberu vždycky.

libin

A co takhle lecitin,Q10 a třeba i drožďovou pomazánku.Hodně pomůže vitamín C proti únavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]