Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaké lahvové pivo Vám nejvíce chutná?
doplněno 13.12.14 23:35:P.S. Tak jednak jsem myslela, že budu mít k dispozici neomezený počet řádků v anketě
A překlep v názvu ankety se mi nepodařilo už pak opravit, tak se omlouvám.
Radegast
Z uvedených snesu radegast.. ale piju Svijany 11 nebo Plzeň 12... dám si průměrně jedno za tři dny, takže mne cena neničí...
V poslední době vysloveně vyhledávám toto: Lobkowicz 12/ Bakalář-Rakovník / Klášter - Hradiště na Jizerou
Tato otázka je jako národní test zcela mimo mísu, tedy je správně nezodpověditelná, každý pivař má to svoje a víme, kolik je dnes pivovarů či dovozců. U mne ale na celé čáře stejně vyhrává chlazený Birel, který mám raději než klasická piva. A ten Budvar - podle mne to je ( nebo alespoň byl) pěknej prevít, tzv. bolehlav.
Z komerčních:
Kácov 12°Hubertus,
Lobkovicz 12°,
Starobrno 11°Medium
Bakalář za studena chmelený (nádherná vůně chmelu)
No a že existuje i několik set jiných pivních stylů než pivo plzeňského typu o kterém se tu bavím o tom snad radši ani nemluvit.
PS: Všem pivařům, co mají za vzor "piva" typu Pardál doporučuji navštívit nějakou pivotéku a nakoupit na víkend sadu vzorků pořádnýho piva, nejlépe pozvat kamarády a udělat degustaci.
Pardál je dělaný vyloženě na cenu a je to takovej kompromis.
Pokud si chci opravdu pochutnat tak pro mne jsou to jen tři piva-Plzeňský Prazdroj,plnotučné Třeboňské-Regent Bohemia světlý ležák (z nejstaršího pivovaru v ČR!) a pak jeden cizinec-Zlatý Bažant-opět plnotučné (světlý ležák) z pivovaru Hurbanovo) Dříve to byl ještě Ječmínek 14° -prostějovský ležák-pivovvar byl zrušen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.