Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gore-tex - do jakého počasí je tato bunda?

Od: lilou odpovědí: 6 změna:

Mám od minulého týdne bundu Nike acg a je na ní napsané Gore-tex. Cena je 5600kč ale byla slevněná na 2000 a moc se mi líbila takže sem si jí vzala. Ale není mi jasné do jakého je počasí*nevi* Je hodně lehká ale vypadá to na pevný a nepromokavý materiál. Vnitřek je takový gumově šusťákový nebo co? :D Tak nevím jestli se dá nosit na podzim nebo v zimě?Díky za rady

Gore-tex - do jakého počasí je tato bunda?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Gore-tex je značka nepromokavé tkaniny.Výborně izoluje.Ta bunda je na chladný podzim a zimu...:)

lilou
hodnocení

Děkuju, myslela jsem si to ale připadala mi taková tenká a lehká ale asi jo. *smich*

ahasver4*

Tou lehkostí je právě tato tkanina typická..:)

fran
hodnocení

0x

:)To má někdo kliku, lehkých bund je jako šafránu - a ještě se slevou...odkaz by byl lepší, obrázek se neukazuje:)

lilou
hodnocení

Na netu sem jí právě nenašla. Kupovala sem ji v Sport-outletu v Brně kousek od náměstí. Byl to poslední kus proto ta sleva *palec*

jabraka*
hodnocení

0x

Gore-tex je materiál obzvláště vhodný pro sportovní použití.Je založen na použití speciálních polopropustných membrán,které propouštějí zevnitř vodní páry a brání zvenčí pronikání vody.Je na něj od výrobce kladen požadavek lehkosti a snadné sbalitelnosti.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]