Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak co nejlevnějí posílat eura do ČR?

Od: hansschuman* odpovědí: 6 změna:

Máte někdo zkušenosti s posíláním Euro měny do ČR?

Nejde mi vůbec o to, abych si zde vybral hotovost v Eurech, ale jen o to abych na poplatcích nezaplatil majlant.

Paypal? Složenka? Kombinace bankovních účtů?

Vlastním účet u mBank.

Děkuji

Hans S.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Z jaké země? pokud že slovenska tak je dobré Fio.
hansschuman*
hodnocení

Rakousko, Německo

kangaroo*
hodnocení

0x

Asi mě někdo upraví, ale kámen úrazu je, že vždy tam bude ten předražený mezičlánek CZ banky :( Paypal,Moneybookers,...) minimální poplatky po světe jen když to chcete vybrat v ČR hrůza. Možná pokud máte od těchto společností tu jejich kartu tak možná. Moneybookers mi nabízel kartu na výběr.

hansschuman*
hodnocení

Také přemýšlím o bance v Německu, která má bankomat u hranic..Bydlím LBC

Když budu v ČR tak si jednou za týden zajedu nakoupit za hranice a rovnou vyberu přes cashback nebo z bankomatu.

ČR je na tohle fakt sto let za opicema...poplatky, poplatky, poplatky

vlasatec*
hodnocení

0x
Ještě mě napadla virtuální karta s německým účtem, pošlete si tam peníze a pak s nimi platíte online. Jednu takovou jsem měl kvůli nákupu letenek, tuším wirecart se to jmenovalo.

joudic*
hodnocení

0x

hele, kilo pausalne za prevod eur na cz ucet te snad nezabije ne :) pripadne si hlidat kurz, a ten je taky sumak, pac to nejaky blb umele nastavuje tak, aby se to ani nehlo... posilam si mesicne prachy z usa pres nemeckou sluzbu... kez by bylo euro zase 30kc... k cemu je nam silna koruna, kdyz jako stat zivorime

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]