Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo z České Lípy?

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Prosím, je někdo z Vás z České Lípy? Nebo jeho okolím? Nový bor, Sloup... Potřebují vědět zda tam je sníh a kolik čísel.Moc Dekuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem z České Lípy.Sníh tady není skoro žádný, v tuto chvíli trochu sněží ale moc se to nedrží.Místy jsou posypané pole a trochu i silnice.Teplota tady je 0°C.

krkovicka*
hodnocení

Moc jste mě nepotěšil, myslim s tím sněhem :) , že nikde nic a kdybyy jste byla moc hodný a napsal mi ještě ve čtvrtek jak to tam vypada tak budu moc vděčná.*tuc*

Já to bohužel neovlivním*smich*.Taky už bych tady chtěl sníh.Ve čtvrtek samozřejmě napíšu snad už něco napadne.

karlinka
hodnocení

0x

stačí dát si webkameru a uvidíte hned,jak to tam vypadá,dělám to tak.

hodnocení

0x

Dnes je to stejné jako v pondělí.Nesněží trochu sněhu tady je ale myslím že roztaje.Teplota je +2°C.

krkovicka*
hodnocení

Takze vikend je v pasé ;( Děkuji.Musím asi do Jeseníků, tam pry mají půl metru.

ladinpraha*
hodnocení

0x
krkovicka*
hodnocení

Dekuji, webkamera do polí by nebyla? :)

Já bydlim naproti poli a jak píšu sněhu tam moc není.Škoda že mě to odpoledne nenapadlo vyfotit dal bych sem fotku ale teď večer už by nebyla tak dobrá kvalita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]