Hruškovice - čím ji ochutit?

Od: Datum: 20.12.12 09:32 odpovědí: 2 změna: 21.12.12 04:52

hojte...měl jsem 100litru kvašeného moštu z hrušek...a 50litru z jablek...vypáleno dohromady v jednom kotlu takže je to pomíchané ... mám z toho 20litrů 52% kořalky... a ted nejvysšší čas do toho něco hodit aby to stihlo pustit než se to vypije... mám na mysli do každého litru hodit něco jiného ... někdo mi radí bonpari ... někdo marihuanu ... nekdo sušenovou švestku ... co doporučujete? každopádně jalovec je do toho škoda... já jsem myslel hrušku nebo tu sušenou švestku ... napište co je nejlepši a popřipadě co tam nedávat aby se to nepok.rvilo ... :)


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 20.12.12 10:52
 
avatar

Becherovka z kalvadosu, ze sliovice by také šla:

2 litry kalvadosu

1 dřívko skořice celé

20 ks fenyklu

10 ks hřebíčku

1/ 2 čaje žaludečního STOMARAN sypaného koupeného v lékarně

luhovat 14 dnů v 3 litrové sklenici zakryté igelitem a gumou

potom scedit a přefiltrovat přes vatu

potom dát na 2 litry 1 vanilkový cukr a 10 dkg cukru

lahoda potěší a zahřeje

to je slezsská becherovka vytkoušejte uvidíte

 
Od: limakna2*
Datum: 21.12.12 04:52
 

Před X -lety k nám vozil zboží jeden pán ze Slovenska,který doma pálil a do slivovice přidával mátu a musím se přiznat CHUTNALA.

 

 

 

Poslední otázky Poradny volná diskuze
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.