Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hruškovice - čím ji ochutit?

Od: mosik* odpovědí: 4 změna:

hojte...měl jsem 100litru kvašeného moštu z hrušek...a 50litru z jablek...vypáleno dohromady v jednom kotlu takže je to pomíchané ... mám z toho 20litrů 52% kořalky... a ted nejvysšší čas do toho něco hodit aby to stihlo pustit než se to vypije... mám na mysli do každého litru hodit něco jiného ... někdo mi radí bonpari ... někdo marihuanu ... nekdo sušenovou švestku ... co doporučujete? každopádně jalovec je do toho škoda... já jsem myslel hrušku nebo tu sušenou švestku ... napište co je nejlepši a popřipadě co tam nedávat aby se to nepok.rvilo ... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

1x

My do slivky ir do kalvadosu dáváme rozinky. Také jsem jednou zkusila nakrájet sušené meruňky. A...prý moc dobréééé ;) A do hruškovice bych dala spíš sušenou hrušku než syrovou ;)

hodnocení

0x

Becherovka z kalvadosu, ze sliovice by také šla:

2 litry kalvadosu

1 dřívko skořice celé

20 ks fenyklu

10 ks hřebíčku

1/ 2 čaje žaludečního STOMARAN sypaného koupeného v lékarně

luhovat 14 dnů v 3 litrové sklenici zakryté igelitem a gumou

potom scedit a přefiltrovat přes vatu

potom dát na 2 litry 1 vanilkový cukr a 10 dkg cukru

lahoda potěší a zahřeje

to je slezsská becherovka vytkoušejte uvidíte

limakna2*
hodnocení

0x

Před X -lety k nám vozil zboží jeden pán ze Slovenska,který doma pálil a do slivovice přidával mátu a musím se přiznat CHUTNALA.

janek*
hodnocení

0x

Prosím poraďte, o víkendu jsem vypálil hruškovici - je výborná. Chtěl bych do ní přidat kousky čerstvých hrušek. Mohu? Nerad bych zkazil tak výbornou várku, která se mi letos povedla... Jedni říkají přidej, druzí zase ne, ať to nezkazíš... Prosím o radu a zkušenosti... Děkuji Janek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]