Nejste přihlášen/a.
hojte...měl jsem 100litru kvašeného moštu z hrušek...a 50litru z jablek...vypáleno dohromady v jednom kotlu takže je to pomíchané ... mám z toho 20litrů 52% kořalky... a ted nejvysšší čas do toho něco hodit aby to stihlo pustit než se to vypije... mám na mysli do každého litru hodit něco jiného ... někdo mi radí bonpari ... někdo marihuanu ... nekdo sušenovou švestku ... co doporučujete? každopádně jalovec je do toho škoda... já jsem myslel hrušku nebo tu sušenou švestku ... napište co je nejlepši a popřipadě co tam nedávat aby se to nepok.rvilo ...
Becherovka z kalvadosu, ze sliovice by také šla:
2 litry kalvadosu
1 dřívko skořice celé
20 ks fenyklu
10 ks hřebíčku
1/ 2 čaje žaludečního STOMARAN sypaného koupeného v lékarně
luhovat 14 dnů v 3 litrové sklenici zakryté igelitem a gumou
potom scedit a přefiltrovat přes vatu
potom dát na 2 litry 1 vanilkový cukr a 10 dkg cukru
lahoda potěší a zahřeje
to je slezsská becherovka vytkoušejte uvidíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.