Nejste přihlášen/a.
DOZVEDELA JSEM SE PRED 5 DNY ZE MI ZEMREL OTEC. MEHO OTCE JSEM MOC NEZNALA ; NASI SE ROZVEDLY KDYZ JSEM BYLA HODNE MALA A POTOM JSEM HO VIDELA JE VE 4 A 8 LETECH. OTEC MI VZDY SLIBOVAL ZE ZA MNOU PRIDE A NEPRISEL. POZDEJI MOJE MAMINKA SE MNOU EMIGROVALA A KDYZ BYLA SVOBODA ; TAK CHTELA ABY JSME NASLI A JA JSEM Z TOHO MELA STRACH. MELA JSEM STRACH O NEZAJEM NEBO JAK MUJ OTEC DOPADL. TEN STRACH TRVAL PRES 20 LET. MAMINKA O MEM TATINKOVY VZDY HEZKY MLUVILA; BYL TO PRY VELMI HODNY CLOVEK ALE NESTASTNY. JEHO BIOLOGICKA MATKA MELA 4 DETI A VSECHNY SVE DETI DALA DO KOJENECKEHO USTAVU. ON MEL STESTI I SMULU ZE HO ADOPTOVALA JEHO TETA(SESTRA JEHO MATKY).TETA NA NEJ BYLA MOC HODNA A ON JI MNEL MOC RAD. ALE JEHO MATKA SE MU ODMALICKA MICHALA DO ZIVOTA. BYLA TO PEKNA MRCHA! A KDYZ MU BYLO 17 LET BOHUZEL JEHO MILOVANA TETA ZEMRELA. MRCHA TOHO ZNEUZILA JAK FINANCNE TAK CITOVE. MUJ OTEC MNEL VE SVYCH 18 LETECH ZALUDECNI VREDY. TAK JE VIDET JAK SE TRAPIL. A PROC SE NASI ROZVEDLY? ZNATE TO. HLOUPOST A MLADI. JA JSEM SE NARODILA A BYLA JSEM MILACEK MOJI MAMKY A ONA NECHAPALA PROC TATA JA VUCI MNE VLAZNY. BYLO JIM 20 LET A ZADNY ZKUSENOSTI A MAINKA NEMELA ANI SVOJI MAMINKU ABY JI PORADILA. ABY JI REKLA JANO CHCE TO CAS A U MEHO OTCE JESTE DELSI; KVULI JEHO NESTASTNEMU DETSVI. A KDYZ JSEM SE KONECNE ROZHODLA ZE NAJDU ZA KAZDOU CENU. TAK JE POZDE. JE MI HROZNE. MILOVALA JSEM SVEHO OTCEI KDYZ JSEM HO MOC NEZNALA. PREKONALA JSEM SVUJ STRACH . POPRVE V ZIVOTE JSEM BYLA SRAB A TEZCE JSEM NA TO DOPLATILA. BUDU TOHO LITOVAT DO KONCE MEHO ZIVOTA.. UZ NENI NADEJE A VSE SKONCILO. JSEM Z TOHO MOC NESTASTNA.
Vím, že to si teď asi nepřejete slyšet, ale třeba Vám maminka vylíčila otce jiného, než doopravdy byl. Kdyby to byl hrozný člověk, třeba byste zase litovala, že někoho takového znáte. Možná je dobře, že jste ho neznala, a můžete žít s představou, jakou Vám dala Vaše matka.
Ale to opravdu jen možná, každý to může brát jinak a také se s tím jinak vyrovnat. Proto přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.