Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paranormální jevy

Od: dean* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den já jsem se chtěl zeptat,jestli existují duchové?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzyck
hodnocení

0x

Jestli myslíš existenci duchů zemřelých tak ne. Ale jinak existují démoni, a ti se údajné duchy mrtvých vydávají.

kalic

prosím mám problém...přestěhovali jsme se s přítelkyní a máme miminko...nic se doma nedělo ,ale ted když odejdeme z bytu do krámu nebo tak a vrátíme se je vždy odhrnuta záclona nebo vysypaná květina a v lepším případě jen přesunuta s okna na skřínku pod ním prosím co stím? nevím čím to je díky

hop®
hodnocení

0x

Deane, na to není jednoznačná exaktní odpověď, nikdo nedokázal, že jsou, ale nikdo ani nedokázal, že nejsou!

Takže veškeré odpovědi budou subjektivní názory odpovídajících, podle toho jestli na duchy věří či nikoliv.

A myslím, že těch reakcí bde hodně!

Sám za sebe tomu moc nevěřím, protože jsem žádného ducha ještě nepotkal. Ale to vůbec neznamená, že neexistují...

ludak*
hodnocení

0x

Každá živá bytost má duši.Myslíš že se bavíš sám se sebou když se v "duchu" ptáš na věci co jiným neřekneš?Bez duše bys byl jen prázdná schránka.

dean*
hodnocení

V krimi zprávách bylo že jeden chlap natáčel,vánici v autě,a před ním se oběvil duch a mával na něj,a odbornicí říkali že je to skutečné.Tak já newím,Některé videa vypadal skutečně,jako historky z hradů a podobně.

hop®

Odborníci? To je taky těžký, některý odborník Ti vysvětli, že duchové nejsou, jiný že jsou, vědecky prokázaná zatím není ani jedna verze, pokud vím.

Osobně si myslím, že duchové nejsou a že to je nebetyčná blbost. Ale uznávám, že prokázat neexistenci duchů asi nejde, prokázat existenci duchů lze jedním jediným způsobem. Za ruku ho přivést na náměstí a ukázat srocenému davu. Důkazy na fotkách či na jakýkoliv videích neberu jako důkaz, šikovnej grafik vytvoří za hodinu duchů nespočet.

hop®

Ano, děkuji, že se mnou souhlasíte! :)

hm*

Tak už nemusím odpovídat, vyjádřil jsi i můj názor.

polinek*

tak to není pravda a zlehčování otázky ,,,Smějte se klidně ,,ale mi do smíchu nebylo, když jsem měla možnost být s duchem v místnosti. Jiř NIKDY bych tam nevstoupila. ...Jsou lidé,které člověk nemůže přesvědčit,jelikož to nejde. .a proto to zavrhují. Já už ne

lm®

Deane ,máte na mysli toto

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

zatim to nikdo nedokazal ale to neznamena ze neexistuji, podle me take neexistuji ale mozne je vse, a to ze vedci neco nepriposteji nehraje roly protoze vedci si pred asi 200 lety mysleli ze clovek pri dosazeni 80km/h zemre . Takze bych to bral jako ze zatim nikdo nepredlozil dukazy pro ani proti

krkovicka*
hodnocení

0x
Když nekde v anglii před kamerou a dalších deset lidmi se pánovi na ruce tvořily škrábance tak ano něco je.Moje máma vlastní vlastnoručně natočené video z digi fotaku a něco tam je.Ac není věřící tak radši si to nechala pro sebe.Myslim že ve vatikánu byl měly radost.v den kdy pořídila video byl den Marie na nebevzata a rikal se že k nam vzhlíží.Chtela to projednat s místním faráře mamu ale odbyl že nema čas.
Logické vysvětlení zjevení ducha je že mozek semtam promítá skutečně obrazky a pak něco vidíme.V energii přesouvání věcí v zamcenem pokoji, tomu věřím ja.

buss
hodnocení

0x

Jak dokázat neexistující? Kdo chce .. věří. I v boha, anděly...
Pak bysme se měli ptát, zda naše smysly obsáhnou vše. Spousta para... je statisticky mimo.

polinek*
hodnocení

0x

vidíš vůni? Vidíš smrad? a jsou ..a řadu jiných nedefinovatelných věcí. Vidíš hluk?

rv*
hodnocení

0x

Duchové samozřejmě neexistují, ale existují lidé, kteří na ně věří. Většinou k tomu lidi vede to, že jejich znalosti jsou omezené, a věci, které si nedovedou vysvetlit, přikládají nadpřirozeným jevům.

duch*

Všem těm kteří nevěří na duchy doporučuji návštěvu v zámku Mostov .Určitě si užijete krásnou noc ...

lidus*
hodnocení

0x

Ne že bych věřila ale přesto nechápu jak můžete napsat "duchové neexistují". Možná se za nějaký čas dovíme, že tu s námu žijí i ty bytosti které neumíme vnímat. Lidské oko vidí to co vidět chce a já ani na tom zmiňovaném videu dvě mávající postavy neviděla. Možná ale kdybych v tom autě za sněhové vánice s unavenýma očima a psychickou zátěží seděla já byla by situace jiná. Existují duchové? Vždy když není na blízku rozumné vysvětlení, hledáme někoho nebo něco na koho to hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]