Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč na pizzu staví trojnožku?

Od: zuzka313 odpovědí: 5 změna:

Ahojte,čas od času si necháváme domů dovézt pizzu z různých pizerií,a pokaždé na ní doprostřed staví maličkou plastovou trojnožku s názvem restaurace,nevíte jaký má význam?:) Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivinek*
hodnocení

0x

aby se nepřilepila krabice na pizzu

Přesně tak... taky jsme o tom hloubali a někdo bystřejší nám to řekl - myslím, že to byly naše děti :D

lidus*

Jistě a pokud nevěříte tak trojnožku vyndejte, pizzu v krabici zavřete, na krabicuï položte další krabici (já si vždy objenávám 2) no a pak se podívejte jak máte vše nalepené na víku. Můj muž ty trojnožky schovává a dumá co by se tak z nich dalo udělat ( zatím si je vnučka zapichuje do plastelíny).

hop®
hodnocení

0x

Reklama? Ochrana před přilepením víka mne fakt nenapadla, možná mne omlouvá to, že jsem si celou pizzu ještě v životě neobjednal... *hi*

aaaaaa*
hodnocení

0x

nechali jsme si navozit už tuny pizzy na protažené porady a jiná sezení

-nikdy tam nebylo nic vraženého

-nikdy nebyl nalelená na víko

ovšem u vás možná šetří, používají tenký karton který se promáčkne tak kravinka za haléře s reklamou to vyřeší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]