Nejste přihlášen/a.
dobrý den ztáhnul jsem si torrent z cztorrent.cz ale nestahuje mi to a to už tam mám asi týden nejsou tam žádné uživatelé jak mám udělat aby se to stahovalo?
Ostatní torrenty fungují? Na tracker se připojíte (klik pravým a force update, nebo nějak podobně)? Máte na routeru nastaven forwarding?
doplněno 13.01.12 22:25:Torrent nerovná se nelegální činnost. Ve spoustě případů data stáhnout i sdílet můžete, protože na ně práva nejsou nebo to licence dovoluje, včetně takových, kde máte přímo na stránce vedle sebe jeden link na http stahování a druhý na torrent. Řada online instalátorů a updaterů má v jádru taky stejný princip jako torrenty, aby se decentralizovaly přenosy a odlehčilo serverům.
za 1 - neuvedl jste konkrétní torrernt
za 2- na stahovaní potřebujete aktuální uživatele daného souboru
za 3- dopuštíte se nelegální činosti-zároveń stahujete a uploadujete(upload je trestný)
za 4 -pokud nejsou uživatelé jedná se o mrtvý link (daný soubor nikdo z uživatelů už nemá v Pc,nebo ho neposkytuje)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.