Všim sem že jde do vzkazu vložit, obrázek a chci se zeptat jak , zkratkou CTRL+V to nejde, a jedine co me napada je napr : [img]nakej link[/img] nebo neco podobnyho Diky za odpoved
V odpovědním formuláři máš dole dvě zaškrtávaví políčka. Jedno je upozornit emajlem a druhé Chci vložit obrázek. Tak ho zaškrtni a ono tě to povede dál. Ten obrázek musíš už mít připravený na disku a velikost tak do 320x240 bodů
Jo, je to tak a já mám zkušenost takovou, že nyní už lze vložit obrázek i podstatně větší a není třeba se tedy zabývat přeformátováváním (to krásné slovo). A ještě bych doplnil, že po zaškrtnutí Chci vložit obrázek je nutno ještě dát povel Vložit a pak teprve se řídit dalším...
Diky za odpoved, myslim ze sem to uz takhle zkousel a nic to neudelalo, tak proto sem se zeptal , diky , pokud bude pod timto textem obrazek tak se to povedlo .
Nojo, to je kousek,ale tys psal na jiném místě loď a já v tom v tý mrňavosti prostě parník neviděl, ale ta kachna mi zustala,myslel sem si,že si gurmán. Ten portrétek ale taky neni k zahození
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.