Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda je vhodná černá halenka s decentním štrasem na ramenou na maturitní ples.
Černé kalhoty jsem si již koupila a padla mi i do oka tato halenka.Ale zarazilo mě, že je černá, abych nešla na ples jako na pohřeb.
Jsem matka ne maturantka.
Předem děkuji za odpovědi.
"Tato" halenka, nevím jaká. Pokud Vám něco padlo do oka, tak se tím "okem" řiďte. A co se zeptat svého maturanta a dovést ho do obchodu. Je to Vaše dítě a určitě bude chtít, aby mu jeho maminka nedělala ostudu. Takže dobře poradí Vaš ratolest.
doplněno 19.12.12 22:16:Vaše, samozřejmě.
Pro maturantku by to nebylo nejvhodnější. K mládí nepatří všechno černé. Kdysi o maturitním plese měly 2 dívky dlouhé černé šaty. Obě byly plnějších postav a vypadaly v tom na 40 let, ne jako maturantky.
Pro doprovod to zase tak špatně nevidím. Přesto bych k černým kalhotám zvolila černé doplňky /kabelku, lodičky/, ale halenku raději světle modrou, žlutou, oranžovou, světle zelenou. Prostě nějakou světlejší barvu k těm černým gatím, podle toho, jakou máte ráda. Bylo by to rozhodně lepší, než být opravdu celá černá. Je to jen můj názor.
Ať se ples vydaří. Jaga.
Díky moc za rady. Černá halenka je moc hezká, ale raději bych jinou veselejší barvu.
Po novém roce se podívám do obchodů. I když ty ceny tady u nás to je taky darda jako halenka 4 000 Kč a ještě nic moc.Byla jsem v jednom obchodě na to, že halenka stála skoro 1000 Kč, tak to byl nějaký aušus.. Holky já vám byla celá třpytivá ono to opadávalo z halenky. Neumím si představit někam v ní vyjít.Vzít si jí párkrát a vyprat, tak tam není nic.Zůstala by mi opelichaná halenka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.