Nejste přihlášen/a.
Prosím někoho kdo to buď vyčte polsky, nebo tam nedávno třeba byl aby mi objasnil otázku vstupu a cen do osvětimi.
Dle jedné stránky je vstup od 8:00 individuální a od 10:00 jen s průvodcem. V listopadu tam ovšem čeští průvodci nejsou a vstup s polským je 250 zlotych pro skupinku do 10ti osob. Z informací na netu jsem trošku zmatený
Má otázka tedy zní: Když jedeme 4 a chceme dovnitř už v 8 ráno, je to tedy možné bez průvodce se zakoupenou brožurou (4 zloté) a tedy vstup na osobu 25 zlotých? Děkuji!
Pokud jste inviduální skupina o počtu 4 osob, každá zaplatí 25 Zł . V ceně je i polský průvodce, ale ten provádí v určitý čas .Samostatně, tedy bez průvodce, nelze provést prohlídku.
Polský průvodce je k dispozici v 11.00 a potom ve 13.20
Někde jsem četl že to jde projít sám s brožurkou kde si budu číst v podstatě to samé co vykládá průvodce... Takže vstup celodenně pouze s průvodcem... děkuji
Omlouvám se. Po důkladnějším přečtení podmínek prohlídky jsem zjistil, že se může i bez průvodce. Jen na Wieża w Birkenau se musí z průvodcem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.