Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší strategie?

Od: minimimi* odpovědí: 13 změna:

Ahojte,
chtěla bych se zeptat jaká je podle vás nejlepší strategie na pc? Já znám akorát simsy nebo gta a potřebovala bych poradit. Předem díky moc.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Serie: Command and Conquer, Starcraft, ANNO, Settlers, Heroes of Might and Magic, Warcraft, Civilizace ...

hodnocení

0x

Stronghold

slonbonjohn*

To každopádně! A Stronghold Crusader Extreme nemá chybu.

ga*
hodnocení

0x

Age of Empires 2: The Conquerors - starší kouseka, ale pokud jde o strategie je tip ťop.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

serie ANNO

hodnocení

0x

Předne... GTA není strategie ale RPG... a The Sims vlastně taky ne, jedná se o simulátor života.

Krom již doporučených můžete též vyzkoušet třeba Sudden Strike, The Cossacks, Company of Heroes a další.

amadeus*
hodnocení

0x

Nic z výše jmenovaných nejsou strategie.

Následující hry jsou poněkud starší, protože dnes už moc nehraji, ale stále si udržuji přehled a vím jistě, že nebyly překonané? (ač starší, ale jedná se o nejlepší díly série)

Real time: Age of Empires II+datadisk, Rome:Total War+datadisky,

Tahové: Heroes of Might and Magic III+datadisky, Spellcross (jen pro fajnšmekry)

Budovatelské: Rollercoaster tycoon, Black&White II

martinaa*

AoE je ikona mezi realtimeovými strategiemi:)

Kam byste teda výše jmenované "nestrategie"zařadil?

Podle mě Warcraft, Startcraft, Stronghold, Anno, C&C a všechny ty hry co odsuzujete... jsou všechno RTS neboli realtime strategie ...

cs.wikipedia.org/...

amadeus*

Klídek, vznětlivče. Reagoval jsem na tazatele/tazatelku s tím GTAčkem a Simsama. Ty vaše hry jsem nijak nekomentoval.

A já zase reagoval na vaší větu "Nic z výše jmenovaných nejsou strategie." Takže jste reagoval na 6 příspěvků...
to jen aby tazatelka nebyla zmatena, jako jsem se zmátl já.

dzordz*
hodnocení

0x

SC2, další debata zbytečná ;)

figurek*
hodnocení

0x

svého času jsem úplně propadl Serf City II. Ta hra vůbec nebyla špatná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]