Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naftaři, Tesco má od pondělí slevu na olej

Od: des* odpovědí: 17 změna:

Na slunečnicový olej za 25káčé,nakoupíte?Je to něco pro vás?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

3x

jel jste nekdo za dyzlakem co jede na rostlinej olej , a celej den jste pred tim nejedly? To mate na ty rizky chut jako svin

hodnocení

3x

Někteří určitě nemají zájem popravit své turbo o par tis km dříve ale ta cena luxusní.. mít starého citrona tak to beru do cisterny...

blackflamesiczi*

kluci z trolama a dodavkari na to jezdi normalne, kamarad u DPD na to najel s ducatem pul milionu bez problemu

axlik*

A kolik to pak žere?

žere to 2 hektary řepky na 100 km*smich*

blackflamesiczi*

jinak klasicke TD na repku ztichne a jde opravdu krasne, nikdy jsem to osobne nezkousel ale kluci si v tom libuji, jeden ve vrchlne fazi jezdi do makra pro palety a jezdil na cistou a bez problemu az do konce asi v 500 000km kdy se mu rozpadlo cele auto nedostatkem servisu. Ale v patrolech s tim litaj na tankoirdromu jako diví.

ALE NAFTA A PODOBNE VJECI PATRI DO KAMEN*smich*

Tak tyhle poznámky miluju! *bum*

blackflamesiczi*

miluji vuni benzinu poranu*tanec*

Je fakt, že nafta po ránu (ani jindy) zrovna moc nevoní. To by asi ta řepka (zvášť když se v ní napřed usmažej hranolky) byla lepší.:D

blackflamesiczi*

+-to same, nekdo to redi neftou nekdo jezdi na sirovej

hodnocení

1x

Jo jo, cena lákavá, ale kolik pak prodělám na opravě motoru?

erikch*

není nad starou dobrou klasiku-a sice francouzkou 1.9 D nebo TD-ty motory chrouply všechno a jelo to pořád,takže řepka,LTO,fritéza-prostě cokoli ,ale cpát to třeba do "Das Auto" se trošku prodraží...

moto*
hodnocení

1x

Hm, teď ještě nějaký Warburgář dá hlášku, že je aceton v akci.

Nahrál jste mi na smeč*palec*. Zrovna jsem chtěl napsat, že můj otec jezdil s Wartburgem na toluen, který našel ve sklepě. Tenkrát jsme vyklízeli starý sklep a on ke každé lahvi přičichl a pak to nalil do nádrže. Doplnil olejem a jel. Wartburg to bez problému schroustal*smich*.

doplněno 28.11.11 17:43:

Jo a na Pionýru jsme jezdili na červenou brzdovou kapalinu. To byl smrad! *smich*

moto*

Hm, tak červenou brzdovku jsem do benzínu také fechtlovi přidával, báječně to vonělo po ricinu, jako kdysi závodní motorky na Velké ceně. Báječně to také karbonovalo, zapékalo pístní kroužky a i svíčky. Můj natůnovaný fechtl řval s vykuchaným výfukem jako závoďák, spotřebu měl jednou takovou a jel možná ještě hůře než před úpravami. A každý policajt v dohledu mne zastavil a pokutoval. *smich*

Tu spotřebu jsme tenkrát nějak neřešili. Za 10 Kčs byla plná nádrž*frajer*.

jarda3*

Myslim, ze dnes bych ji za hodinovy prijem taky naplnil ;)

doplněno 28.11.11 21:53:

asi i vickrat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]