Nejste přihlášen/a.
Na slunečnicový olej za 25káčé,nakoupíte?Je to něco pro vás?
Někteří určitě nemají zájem popravit své turbo o par tis km dříve ale ta cena luxusní.. mít starého citrona tak to beru do cisterny...
kluci z trolama a dodavkari na to jezdi normalne, kamarad u DPD na to najel s ducatem pul milionu bez problemu
jinak klasicke TD na repku ztichne a jde opravdu krasne, nikdy jsem to osobne nezkousel ale kluci si v tom libuji, jeden ve vrchlne fazi jezdi do makra pro palety a jezdil na cistou a bez problemu az do konce asi v 500 000km kdy se mu rozpadlo cele auto nedostatkem servisu. Ale v patrolech s tim litaj na tankoirdromu jako diví.
ALE NAFTA A PODOBNE VJECI PATRI DO KAMEN![]()
Nahrál jste mi na smeč
. Zrovna jsem chtěl napsat, že můj otec jezdil s Wartburgem na toluen, který našel ve sklepě. Tenkrát jsme vyklízeli starý sklep a on ke každé lahvi přičichl a pak to nalil do nádrže. Doplnil olejem a jel. Wartburg to bez problému schroustal
.
Jo a na Pionýru jsme jezdili na červenou brzdovou kapalinu. To byl smrad! ![]()
Hm, tak červenou brzdovku jsem do benzínu také fechtlovi přidával, báječně to vonělo po ricinu, jako kdysi závodní motorky na Velké ceně. Báječně to také karbonovalo, zapékalo pístní kroužky a i svíčky. Můj natůnovaný fechtl řval s vykuchaným výfukem jako závoďák, spotřebu měl jednou takovou a jel možná ještě hůře než před úpravami. A každý policajt v dohledu mne zastavil a pokutoval. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.