Nejste přihlášen/a.
Na slunečnicový olej za 25káčé,nakoupíte?Je to něco pro vás?
Někteří určitě nemají zájem popravit své turbo o par tis km dříve ale ta cena luxusní.. mít starého citrona tak to beru do cisterny...
kluci z trolama a dodavkari na to jezdi normalne, kamarad u DPD na to najel s ducatem pul milionu bez problemu
jinak klasicke TD na repku ztichne a jde opravdu krasne, nikdy jsem to osobne nezkousel ale kluci si v tom libuji, jeden ve vrchlne fazi jezdi do makra pro palety a jezdil na cistou a bez problemu az do konce asi v 500 000km kdy se mu rozpadlo cele auto nedostatkem servisu. Ale v patrolech s tim litaj na tankoirdromu jako diví.
ALE NAFTA A PODOBNE VJECI PATRI DO KAMEN
Nahrál jste mi na smeč. Zrovna jsem chtěl napsat, že můj otec jezdil s Wartburgem na toluen, který našel ve sklepě. Tenkrát jsme vyklízeli starý sklep a on ke každé lahvi přičichl a pak to nalil do nádrže. Doplnil olejem a jel. Wartburg to bez problému schroustal
.
Jo a na Pionýru jsme jezdili na červenou brzdovou kapalinu. To byl smrad!
Hm, tak červenou brzdovku jsem do benzínu také fechtlovi přidával, báječně to vonělo po ricinu, jako kdysi závodní motorky na Velké ceně. Báječně to také karbonovalo, zapékalo pístní kroužky a i svíčky. Můj natůnovaný fechtl řval s vykuchaným výfukem jako závoďák, spotřebu měl jednou takovou a jel možná ještě hůře než před úpravami. A každý policajt v dohledu mne zastavil a pokutoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.