Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte rádi zimu?

Od: mon* odpovědí: 24 změna:

Máte rádi zimu? Sníh, lyžování, bruslení..

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Ne. Snad sníh snesu okolo Vánoc, ale jinak ne. Sníh - to je jen práce - odhazování a zametání. Nelyžuji, jedině umím bruslit, ale na ledě je zima, tak ani to mě už nebaví. A na silnicích je humus, tak se i špatně jezdí s autem... Ne, zimu fakt nemám ráda.

kcin
hodnocení

0x

Já mam zimu rád. I když v 70% po ránu škrábu námrazu z oken auta a musim ometat sníh, mam zimu rád. Neni nic lepšího než procházka zasněženou krajinou s Vaši drahou polovičkou, samozřejmě někde mimo město.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ne. Hezky se na ni ale kouká z tepla přes okno. Pokud je tedy na sněhu.

pavkazji*
hodnocení

0x

Ne,ne,ne!

Ale rád se projdu po zasněžených horách,když nádherně svítí slunce.

mate59
hodnocení

0x

ne, že nemám rád,ale toto období přímo nenávidím a od babího léta se teším na jaro.I Vánoce bych oželel.

hodnocení

0x

Mám rád všechna období, každé má něco do sebe, nedovedl bych žít v Africe nebo někde u rovníku, furt stejná délka dne, furt teplo a otravná havěť. Zimu mám rád, protože nejen rád lyžuji, bruslím a podobně (a nerad taky uklízím sníh a topím), ale taky si konečně oddychnu od věčného shonu a práce kolem RD.

ria*
hodnocení

0x

Ne-e, zima mě ubíjí, kéž bych mohla být medvídkem, ulehnout k zimnímu spánku a probudit se na jaře. Jaro miluji..

losmajos*
hodnocení

0x

Já teda miluji zimu :) lepší než léto a jaro -,- :-D nesnáším vedro... a v zimě si můžu zalyžovat :)

bambula*
hodnocení

0x

Mám rád zimu, poněvadž mám sousedi, kteří obden střídavě sekají motorovou sekačkou, jen když to mají vyholeno a tři sousedi to je každý den 2-3 hodiny rachotu, včetně nedělí a jen se kochachí a kochají

Rád plavu na písáku a do práce jezdím na kole. Zimní sporty mi nic neříkají. Z toho vyplývá jasné NE pro zimu. Referendum vychází celkem jednoznačně. Bohužel na naše hlasování příroda kašle.

uska*
hodnocení

0x

Miluji zimu, ale ne loňskou. Doufám, že nám to letos příroda vynahradí a bude moooc snížku a sluníčka.

hodnocení

0x

Jak už tu někdo napsal-nenávidím ji.Možná o štědrý den,kfyž trochu poletuje sníh a hbed roztaje.Na lyžích jsem stál naposled asi před 40 lety a na bruslích taky tak.To jsem ještě neměl tolik rozumu:)

janplinto*
hodnocení

0x

Zimu lze přežít, příroda si potřebuje odpočinout. Zimní sporty nepěstuji a pochody je možno přizpůsobit: Kratší trasy, méně náročný terén, lokality s menším výskytem sněhu, což jsou například okresy Louny a Rakovník. I k pozorování je toho dost; mnoho ptačích druhů je v zimě aktivních, také divočáci shánějí potravu a jsou v terénu lépe viditelní. *kafe*

petr02
hodnocení

0x

Ano, zimu miluji a léto nesnáším.

lidus*
hodnocení

0x

Těžká otázka, normálně bych napsala jasné NE zimu ráda nemám ale jelikož mi s příchodem zimy, končí ježdění na chalupu tak já vlastně zimu miluju.

limetka*
hodnocení

0x

Nee :( v příštím životě chci bejt medvěd a vzbudit se až někdy v březnu :)

hodnocení

0x

Zimu mám rád. Vyrostl jsem v podhůří a jako děti jsme na kopci trávili hodiny a hodiny. Běžky jsem někdy připínal i 3 metry od vchodovejch dveří a to jsem nebydlel na žádný samotě ale uprostřed okresního města. Když zima, tak pořádná - na sněhu - tím myslím víc jak 20 cm, ne 3 centimetry a u Muzea 4... A teď do mě

Čvachtanici, bláto a holomráz nesnáším.

hodnocení

0x

Pro mě byla naprosto ideální ta minulá zima. Nebylo sněhu, dobře se jezdilo, jelikož silničářská lobby na zimu zrušila uzavírky. Co víc chtít?

luluu
hodnocení

0x

Pěkně se na zimu kouká, na sníh, co se třpití, ale jinak už teď trpím. Jsem spíše teplomilná :)

hodnocení

0x

Zima... no, šlo by to, kdyby bylo takhle do Vánoc a pak se konečně začalo oteplovat.

hodnocení

0x

Nemam rad zimu. Krome jednoho zazraku a to ze v zime nelita zadny hmyz.

hodnocení

0x

Jako dítě jsem ji milovala. V obci byly 2 velké rybníky, mrzlo, jen praštělo a my lítali na šlajfkách, kličku přivázanou na provázku na krku. Taťkové večer chodívali po hrázi a naháněli nás domů. Nebyly mobily, náramkové hodinky, to byla vzácnost. A v zápalu boje člověk snadno zapomněl, že je kolem něho už tma. Dneska zejí rybníky prázdnotou. Proč? Že by už nikdo neměl brusle na kličku? *smich*

Na saních či jasanových lyžích se spoustou řemení jsme brousili největší kopec za vsí - Hrůšovu skalku. Kdo sjel - ten byl král a všichni si ho považovali. To bylo pádů, ran a modřin, než se mi to taky podařilo. Ale nakonec jsem sjela.

Dneska zimu nemusím. Bruslit sice umím a brusle dosud mám, ale už mě to nějak neláká. Nemám k sobě partu kamarádek, jako kdysi. V mém věku u nás nikdo nebruslí - a placatit se tam sama? No řekněte!

Musí se přezouvat gumy, musí se topit /a následně doplácet za plyn, protože se pokaždé protopí víc, než si člověk myslel/. Daleko raději mám šortky a tričko, než těžkou bundu a kozačky.

Sníh mám ráda, ale v našem Polabí už úplně vymizel. Když ano, za den je z toho šedivá mokvavá břečka. Mám na půdě běžky, ale sněhu bylo naposledy trochu víc někdy před 10 lety, to jsem se naposledy projela po lese. Ty podmínky jsou prostě špatné.

A tak už se těším, až se objeví špačkové, po nich vlaštovičky, až vylezou z hlíny první zelené špičky bledulí a sněženek. Až bude svítit a hřát sluníčko, až dám peřiny ven na bidlo. Zima by prostě vůbec nemusela být. Jaga.

doplněno 02.11.14 06:59:

Nekecám. I když nebyl ještě led, aspoň jsem si nosila své brusličky po dvorku! *haha*

Máte rádi zimu?
Máte rádi zimu? #2
Máte rádi zimu? #3
babusa*

Jako většina,zimu nemusím,jen když napadne sníh,jinovatka,čisto,bílo,jiskří to-jenže to bývá chvilku.Ani léto nemusím,vyhovují mi teploty okolo 23 st.Nejraději mám podzim a nejen kvůli nádherným barvám,mám ráda i dešť,už jako malou mně nazuli do gumáků a vyslali ven když pršelo-a domů jsem došla ucachtaná,zablácená,vynadání,ale já šťastná,když jsem dupala v loužích a blátě-kolikrát mám chuť to dělat i v této době,ale nevím,jak by to neslo moje okolí.Jaro mám ráda,když rozkvetou stromy a květiny,slunce už má sílu,ale zas kvůli létu se netěším až skončí.Pročetla jsem si babujagu a taky vzpomínám jak bylo.Vlítla jsem do fotek,nějaké mám,ale nemám"hen tu mašinku",co by mi fotky naskenovala do noutbuku,tak jsem to ofotila a zkusím vložit.Některé nemůžu,protože jsou na něm i lidičky,kteří by asi nebyli rádi kdybych je sem vložila,pokud by se poznali.Nejsou kvalitní,jsou ofocené,...Na jedné jsem s o 4 roky mladší sestrou co táhnu na saních a na druhé s tetou,které je letos 88 let,už je jediná z rodiny,kterou máme po odchodu rodičů,tetiček,strýčků.Asi to dělají dnešní "dušičky",že tak nostalgicky vzpomínám-holt jsem ve věku,kdy už vím co bylo v dětství a nepamatuju si věci před měsícem.Ale sníh býval pěkný,čistý,jezdili jsme na saních celé party dětí nebo po zadnici-doma vynadání,protože jsme byli zmrzlí,zadky zimou domodra,mokré všechno a hlavně oblečení od sněhu tvrdé..Stavěli ze sněhu bunkry,sněhuláky,iglú.Tak aby nebylo doma nadávání,tak jsme tatínkovi se sestrou braly pytle na brambory a vycpaly novinama a jelo to taky.Tak zkusím tam vložit foto a všem pěkný den.

Máte rádi zimu? #4

hodnocení

0x

Dobrý den. Miluju bruslení. Jinak zimu nemusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]