Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dnes hrálo za písničku na Radiožurnálu?

Od: bimbama odpovědí: 9 změna:

Prosím Vás, dá se nějak zjistit název písničky, která dnes hrála v 9:18 na Radiožurnálu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Buď to byla Enya Orinoco Flow ...

dejavu*
hodnocení

0x

nebo Crash Test Dummies - Mmm mmm mmm mmm

bimbama
hodnocení

Ta druhá. Moc Vám děkuju. Můžu se zeptat, jak jste to zjistila?

dejavu*

Není zač. :) Některá rádia mají zveřejněné své playlisty, tedy to, co hrají. Toto ho zrovna má zde, tak to bylo hned zjištěno. :) rozhlas.cz/...

bimbama
hodnocení

Tak to mě vůbec nenapadlo. Znám jen songster.sk a tam radiožurnál nějak nefunguje. Ještě jednou moc děkuju, protože tuhle písničku už tak dlouho chci. A už ji mám staženou. Takže mám hned veselejší den a už poslouchám stále dokola.

dejavu*

To jsem ráda, že jsem vám mohla udělat radost. :)

pro dejavu: a nevíte ještě, když jste v tom odpovídání, proč se mi pod Vaší odpovědí udělá toto prázdné okno jen s křížkem? - ve Win 7, Explorer

Co dnes hrálo za písničku na Radiožurnálu?
dejavu*

Nevím, já v tom místě vidím video. Tipla bych si na to, že máte buď zakázáno přehrávání videí na stránce, nebo neaktualizovaný plug-in pro přehrávání. Pak byste ale měl problémy i s ostatními videy na jiných stránkách. Pokud je to jen zde, je to otázka na zdejšího admina, co je zde špatně. Taky mi blbnul IE s přehráváním videí a nyní jedu přes Google Chroome nebo Mozillu.

Tady problém není ani v mobilu, takže to vidím jako vy. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]