Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás, dá se nějak zjistit název písničky, která dnes hrála v 9:18 na Radiožurnálu?
Není zač. Některá rádia mají zveřejněné své playlisty, tedy to, co hrají. Toto ho zrovna má zde, tak to bylo hned zjištěno.
rozhlas.cz/...
Tak to mě vůbec nenapadlo. Znám jen songster.sk a tam radiožurnál nějak nefunguje. Ještě jednou moc děkuju, protože tuhle písničku už tak dlouho chci. A už ji mám staženou. Takže mám hned veselejší den a už poslouchám stále dokola.
Nevím, já v tom místě vidím video. Tipla bych si na to, že máte buď zakázáno přehrávání videí na stránce, nebo neaktualizovaný plug-in pro přehrávání. Pak byste ale měl problémy i s ostatními videy na jiných stránkách. Pokud je to jen zde, je to otázka na zdejšího admina, co je zde špatně. Taky mi blbnul IE s přehráváním videí a nyní jedu přes Google Chroome nebo Mozillu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.