Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na filmy!

Od: ufn odpovědí: 8 změna:

zdravím,chci vás poprosit o nějaké tipy na filmy.nejlepší by bylo něco jako Hvězdy nám nepřály..prostě nějaký romantický film se špatnýmkoncem.díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zimní příběh csfd.cz/...

dejavu*
hodnocení

0x

Tohle jsou mí favoriti v ranku romantických filmů

csfd.cz/...
csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...
csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/... - můj nejmilejší film ze všech

csfd.cz/...

csfd.cz/...
csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/... můj druhý nej film :)

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

doplněno 31.10.14 20:45:

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

a pak samozřejmě mraky českých, ale to předpokládám, že je znáte, tak jsem nedávám

doplněno 31.10.14 21:53:

csfd.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je v tom romantika i špatný konec. Po dlouhé době film, který mě zaujal.

doplněno 31.10.14 21:10:

Ta romantika je možná věc názoru. Ale fakt to byl po dlouhé době film, na který jsem se opravdu vydržel dívat. Většinu filmů mám jenom jako kulisu.

dejavu*

Lilja - tu jsem viděla, to je strašně smutný a depresivní. Zajímavý, ale nepřijde mi to ani trochu romantický. To je film na tři až čtyři panáky výčepní lihoviny. :-D

doplněno 31.10.14 21:21:

Romantika je plná představ, snů, krásná, ale zároveň dojímavá, smutná. Tenhle film je syrové drama. Sami tvůrci ho označují drama a krimi. Ano, je poutavý, budí silné emoce, až šok, ale není romantický.

tazajici001*

díky za velmi krásný film,právě jsem ho dokoukala a měly by ho vidět naše děti, aby si konečně začaly vážit všeho co mají.

hodnocení

0x

csfd.cz/...

doporučuji shlédnout, zprvu komedie, pak drama, romantika, nakonec smutný konec

janplinto*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]