Nejste přihlášen/a.
zdravím,chci vás poprosit o nějaké tipy na filmy.nejlepší by bylo něco jako Hvězdy nám nepřály..prostě nějaký romantický film se špatnýmkoncem.díky
Tohle jsou mí favoriti v ranku romantických filmů
csfd.cz/... - můj nejmilejší film ze všech
csfd.cz/... můj druhý nej film
a pak samozřejmě mraky českých, ale to předpokládám, že je znáte, tak jsem nedávám
doplněno 31.10.14 21:53:
Je v tom romantika i špatný konec. Po dlouhé době film, který mě zaujal.
doplněno 31.10.14 21:10:Ta romantika je možná věc názoru. Ale fakt to byl po dlouhé době film, na který jsem se opravdu vydržel dívat. Většinu filmů mám jenom jako kulisu.
Lilja - tu jsem viděla, to je strašně smutný a depresivní. Zajímavý, ale nepřijde mi to ani trochu romantický. To je film na tři až čtyři panáky výčepní lihoviny.
Romantika je plná představ, snů, krásná, ale zároveň dojímavá, smutná. Tenhle film je syrové drama. Sami tvůrci ho označují drama a krimi. Ano, je poutavý, budí silné emoce, až šok, ale není romantický.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.