Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolknul jsem korunu

Od: prosteblbec odpovědí: 10 změna:

Spolknul jsem kurunu (1 Kč) může se mi něco stát?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud na ní nebyl mikrob AIDS tak ne.

tak čekej až vypadne,pokud to nebude brzy,viděl bych to na doktora,jako je to cizí těleso,nevím jak bude reagovat v těle,nebylo by od věci navštívit lékaře,pamatuju jak kluk od nás ze třídy spolk z blbosti knoflík a měl z toho pěknej zánět v žaludku

martinaa*

To by na ní musel nakažený kápnout krev nebo sperma minutu před tím, než byla spolknuta:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Co ten nick?:)Nikdo není dokonalý...Počkej tak dva dny a kdyby necinkla v míse tak šup k doktorovi.Já,kdybych se napil kefíru,je spolehlivě okamžitě venku...:)

gumidek*
hodnocení

0x

Spolknul jsem kurunu (1 Kč) může se mi něco stát?

Ano, při placení bude chybět *haha*. Kdyžtak řeknete, že pro ni jdete na záchod. *hi*

hop®
hodnocení

0x

Pokud jste spořivý, tak to máte fakt blbý...

Pokud se ptáte ze zdravotnického hlediska, tak to asi větší problém nebude, lepší než sežrat řád Bílého lva... :)

hodnocení

0x

Je to veliká škoda, v dnešní době je každá koruna dobrá. Čekejte až vyjde a uveďte ji znovu do oběhu.

Jinak, když mi bylo 9 let, spolkla jsem velké skleněné oko z plyšového medvěda!*ee*Nikomu jsem to neřekla, bála jsem se. Asi vyšlo, ale nehledala jsem ho.

Horší to měl jeden můj bývalý spolupracovník, kterému se povedlo spolknout při konzumaci řízku přední keramický zub, byl hodně drahý. Ten opravdu musel pak pátrat, po nalezení několikrát vyvařit a zubař mu jej znovu upevnil. Jen měl smůlu pak v tom, že my ženské jsme mu při blahopřáních /svátek, narozky/ už nikdy nechtěly dát pusu! Prostě jsme se štítily!*pusa* Jaga.

doplněno 11.01.12 06:47:

Jinak "padesátky" by mi bylo líto daleko víc!*smich*

fran
hodnocení

0x

Pro klid radím vyhledat:

Naše štěně bylo lepší ;), při divočejší hře vytrhlo paničce z ucha zlatou náušnici, tu na docela ostré zavírání. No a pak se chodilo na procházku s dřívkem a hledalo, a hledalo a rýpalo...až se našlo.

Vzhledem k poměru předmětu stříbrné koruny (stará zlatá byla dvojnásobná) a těla člověka se asi nestane nic moc, pokud nezabloudí (do slepáku?) kam nemá. Nejužší trasa byl nejspíš jícen, ten už má za sebou. Za den max den a půl procestuje duodenem (pilorus), nevelkým ústím žaludku do tenkého střeva, ale větším, než koruna...No a pak bude moc zajímavá na rentgenu, pokud vás obavy donutí vyzkoušet nějakého doktora*nevi* ..., pobude si ve střevech. Je to neškodná slitina, i kdyby byla špatné kvality a žaludek jí snad natrávil, nestane se nic.

robin123
hodnocení

0x

Stačí jíst kys.zelí obalí se a vyjde sama,dcera spolkla euro a to je horší,má několik druhů slitin,ale vyšla ven,masírovat břišní stěnu,aby se nenalepila na b.stěnu...

mrnousek*
hodnocení

0x

Teď už nebudu uklidňovat, že vyjde ven, ale zeptám se: Jak se tam proboha dostala? To byla sázka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]