Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daně z přenosu dat po inerentu

Od: pc* odpovědí: 9 změna:

Co si myslíte o tom, že i u nás může dojít k návrhu a potažmo možná i k tomu, že budeme platit daně z přenosu dat po internetu?

Vadilo by Vám to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x
Vadilo! Nechapu to a jen nevericne kroutim hlavou :) na to ze evropa a celkove okolni staty maji programy na rozvoj internetu a vzdelavani lidi v tomto smeru tak tohle je velky krok zpatky. Nehlede na to ze je to neco jako danit vzduch ktery dychame.

hm*
hodnocení

0x

Doufám, že k tomu nedojde. Ačkoliv ti naši blbci, čím větší hovadinu vidí, tím víc se jim líbí. *bzum*

pc*
hodnocení

Taky by mi to vadilo,ale co tím nadělám, kdyby ten nesmysl došel k nám...Každá domácnost odebíra elektřinu, plyn, a plati tv a rozhlas výpalné, ale co bych nadělal s pc vypalném, nic.

Takže si myslím, že na rozdíl od magyarů to prostě přijmeme...

filip17*
hodnocení

0x

Jelikož se nechytlo ani v Maďarsku, kde zdaňují kde jakou blbost, tak bych se toho nebál, co vím, tak přišlo pár lidi udělat demonstraci a bylo po návrhu :-D

pc*
hodnocení

U nás byla schválena novela telekomunikačného zákona2014 , je to 2-3 dny, od toho je jenom přeskok přes eu tady k tomu...

filip17*

Zrovna tohohle bych se nebál, spíš by mě zajímalo jak naše úžasná vláda vyřeší do budoucna důchody ;)

hm*

Jestli to bude řešit těmi jejich pilíři, tak nijak.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu kdo a koho volí se tomu nebudu v budoucnu divit...lidi v tomto státě jsou nepoučitelní...

hop®
hodnocení

0x

Nas*alo by mě to. Ale vzhledem k tomu, kolik platím a za co platím, už by to byla jen kapka v moři těch nesmyslných a neprůhledných různých daní a poplatků...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]