Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před chvilkou jsem se zaregistrovala pro domácí práci s možností pěkného přivídělku bez poplatku.A za startovací sadu,která mi přijde se smlouvou mám zaplatit 650 Kč a prý že je to bez poplatků!
.Zprostředkovaná práce je od Tomáš Velcl.Přes googl jsem zjistila,že je to PODVODNíK jako hrom.Žádné peníze mu do chřtánu cpát nebudu
.A doufám že si na něho budete dávat VELKý POZOR.JE TO ZMETEK VELKéHO ROZSAHU.
To už na Poradně dávno víme. Stačí si dát do vyhledávače "domácí práce" a jsou tam desítky reakcí. Právě včera jsem na jednu otázku v podobném duchu odpovídala. Největší mizerové jsou právě Tomáš Velcl Šumperk a Denis Vinček Ostrava, ale je jich jistě daleko víc. A pokaždé se někdo nechá nachytat.
Nebo je k dispozici přímo dotaz od Zane: PLNĚNÍ OBÁLEK TOMÁŠ VELCL /na Volné diskuzi/. Odpovědělo 150 lidí, v 99% negativně.
Chválím Vás, že jste zjistila co a jak a nedala se oškubat. Takoví bychom měli být všichni a oni by neměli žádné zájemce. To je ale jenom teorie, praxe je, bohužel, zcela jiná. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.