Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poprosil bych vás o takouvou menší pomoz či radu Já 20-letý,mladý,šikovný,sympatický,pohledný muž jsem stále sám a pořád mám problémy si najít dívku z mého okolí (z Olomouce)! Už nevím jaké řešení mám hledat?!
Jsem trpělivý až moc ale když to nejde tak to chci hned! Protože takhle já už čekám na tu moji vysněnou skoro přes 20 let! Ale o tom se nechci bavit!
Doufám že mi s tím aspoň vy trochu pomůžete..
Já totiž když někam vlezu ať už ven mezi lidi,do tramvaje či autobusů,na pařby(na kalby),slušně řečeno diskotéky,cluby...atd všude jsem obklopen(všude vidím) krásné stvoření co Pán Bůh mohl dát
Ale jenže já mám problém se seznamováním! Když někam nastoupím třeba do tramvaje nebo když jdu někam na diskotéku nebo tak někam..a uvidím tam dívku která se mi strašně líbí a chci jí požádat o její tel.číslo,Fb..
Tak se bojím udělat krok! Za 1.Mám vadu řeči! Za 2.Odstávají mi uši jak Micimausovi
( Stydím se za sebe! Za 3.Mám na držce jizvy po akné! Řeknete sami? Šli by jste s takovým mužem/klukem někam? Já asi ne...:// Můžete mi prosím vás dát radu či tip jak tomu předejít tomu strachu a začít se seznamovat s krásnými děvčaty/Ženami?
Děkuji moc za vaše rady,tipy,odpověďi Nashledanou P.s Hezký den
Už moudrý Nestroy kdysi řekl krásnou větu:
KRÁSA POMÍJÍ, BLBOST JE VĚČNÁ.
A je to pravda, i z krásné dívky bude třeba za 50 let šmatlavá babička. Čeká to každou, která zestárne. Proto nehledej dívku krásnou, ale spíš sympatickou, příjemnou, inteligentní, se kterou se dá bavit o všem. Jestli má pár kilo navíc či větší nos, to vůbec nevadí, záleží na tom, co je v ní. Ani Ty nejsi 100 %ní. Máš také své vady a jsi si jich vědom. Proto nechápu, proč by před Tebou měly padat na kolena právě krásné dívky.
Jinak - chyb se zbavíš lehce.
1/ Vada řeči - zkusi si sehnat dobrého logopeda, vady řečí si léčí i dospělí lidé, i když v dětství je to snadnější, není to tolik zakořeněné. Zřejmě se na to vykašlali Tví rodiče, musíš to dát do pořádku sám.
2/ Ty plácačky - v nemocnici na ušním Ti je dají dohromady. Stačí maličko naříznout kůži za uchem, popotáhnout a1-2 stehy. Pak nějaký čas síťovou čepičku, aby uši pěkně přilnuly k hlavě. Děti do 18 let to mají zdarma, dospělí za to platí, je to pak už bráno jako kosmetický zákrok, ne léčebný. Kolik, to zjistíš v té které nemocnici. Opravdu na Tě asi rodiče dost kašlali, já to dala oběma svým dětem, bylo jim asi 5 a 7 let a dnes mají ouška krásná. V nemocnici pobyly asi 4 dny.
3/ Když už budeš na té plastice uší, dej si přitom hned přemodelovat držku na ÚSTA. Krásná dívka nebude chtít nikdy kluka s držkou. Ze které navíc padají nehezké výrazy.
Fakt mi nevadí, že nos jak bambulku máš,
ani já nejsem žádný ideál,
hlavně, co uvnitř nosíš a co ukrýváš,
to je pouto, co vede nás dál...
Tak už chápeš, co jsem ti chtěla říct? Doufám, že ano. Jaga.
Začněte tím, že si uvědomíte, že krásné Ženy neexistují. Hledejte ženy, případně krásné ženy. A před hledáním odstraňte vadu řeči, protože jinak se nepřestanete bát nějakou ženu oslovit.
Málokterá dívka či žena Vám dá na požádání na sebe nějaký kontakt. Pokud nějakou oslovíte, měl byste s ní alespoň chvíli hovořit. Pokud se Vám ji podaří zaujmout, možná Vám pak kontakt sdělí.
Nehledejte "univerzální témata", neexistují. Bavte se s dívkami/ženami o tom, o čem něco víte, o prostředí, kde jste se setkali (z prostředí můžete odhadnout i některé zájmy), ...
Asi bych moc nedoporučovala diskotéky a kluby. Hledejte tam, kde můžete potkat lidi se zájmy podobnými Vašim (pak máte o témata postaráno).
A souhlasím s první radou: Změňte svůj slovník (nepůsobí vůbec sympaticky).
Pokud nejste žádný krasavec, především to chce slevit ze svých nároků a nevybírat si ženy neúměrně krásné, jinak budete sám stále. Pokud jste plachý, zapomeňte na balení na ulici. Pro vás bude jistější se s dívkou napřed poznat, tzn. nějaký společný koníček to jistí. Při tom se můžete poznat a je se o čem bavit a odpadne jalová konverzace o ničem. Choďte tam, kde se vyskytují dívky - tedy večírky ajťáků, šachový kroužek ap. vypusťte. Nejjistější je venčení ve psím útulku, kynologický klub, kde se cvičí psí, jízdárna a všude tam, kde jsou zvířata. Tam je dívkami přecpáno.
Pokud jste natolik plachý a zároveň nikam nechodíte, tak jedině přes inzerci, ale tam ta šance, že si s dívkou sednete, není příliš veliká, ovšem lze využít i různé srazy internetových koníčkářů. Různé debatní kroužky se občas scházejí i naživo a chodi na výlety, tančit či za kulturou.
Akne pořešte s kožařem, je mnoho možností, co s ním. Vadu řeči s logopedem, nebo se o to aspoň pokuste, abyste z toho neměl trauma a plachťáky, pokud se nepohrnete do plastické operace, lze řešit delším vlasem.
Hlavu vzhůru! Určitě je někde nějaká, co se trápí stejně jako vy a je sama a sní možná právě o vás. Havel měl taky vadu řeči a nikomu to nevadilo. Ženy na něj stály fronty! Když něco umíte, jste veselý a zajímavý, na vady si každý u druhého za chvíli zvykne a neřeší to. Naopak i krasavec se špatnou povahou se okouká za pět minut. Stejné je to u žen. Neshánějte modelky a uvědomte si, že ty, po kterých po večer pokukujete v kompu, jsou často vyblajchované, přešité plastikované panenky, protažené Photoshopem a kdovíjakými efekty, aby vypadaly.
Láska nevznikne z potřeby a osamění, ale z toho, že něco máte druhým dát, něčím přetékáte. Přemýšlejte o tom, čím se naplníte, abyste byl pro ženy zajímavý. Někdo hraje na nějaký nástroj s kapelou, jiný vyniká ve sportu, ostatní umí zas něco jiného. Čekat, že se nějaká modelka připlazí k vašim dveřím a roztouženě zazvoní a objeví u PC svého nerda, je fakt nereálné.
A zkuste se trochu otloukat! Když si budete pěstovat pořád jen sociální zranitelnost a přede vším se schovávat, protože jste tááák citlivý na odmítnutí, tak to bude čím dál horší. Mladý muž, aby uspěl, bývá otřískán stovkami odmítnutí. Tak příroda vybírá schopné samce k dalšímu rozmnožování, musí unést i takovýto stres.
Pro začátek prostě zkuste jednoduché cvičení. Koukejte po dívkách a když se vám nějaká zalíbí a zachytí váš pohled, tak se jen usmějte. Nic víc. Když to půjde, usměje se na vás taky. Pak si nachystejte si do kapsy lístek s telefonem a mailem a dejte jí ho do ruky a usmějte se na ni znovu. Když se jí budete líbit, ona se ozve.
Možná nejsi žádný krasavec, ale to nevadí. Odstávající uši můžeš stáhnout kšiltovkou nebo si nech narůst delší vlasy přes uši. Jizvy po akné se dají odstranit laserem. Vadu řeči odstraní logoped. Prostě na tom je potřeba zapracovat. Už se seznámili a oženili mnohem horší (např. pohádka Kráska a zvíře), takže určitě nebuď se sebou tak nespokojený ! Ale dnes je stejně důležitější mít značkové oblečení a nějaký bourák - to zapůsobí i beze slov. Co se týká Tvého nízkého sebevědomí, je potřeba ty neúspěchy brát s humorem a používat pozitivní afirmace na zvýšení sebeúcty. Velmi účinné je si denně opakovat třeba 20 krát "jsem krásná a úžasná lidská bytost". Mám to osobně vyzkoušené a opravdu už po týdnu se budeš se vnímat krásným způsobem a bude z Tebe vyzařovat klid a sebejistota.
Ja se ted zamyslim nad tim, na co a k cemu ti to ma byt? Chces se zenit, nebo "vazat"? Az totiz na nejakou narazis, tak uvidis kolik casu te ta prisera bude stat, a jak ti pujde na nervy... bud rad, ze mas tvoji svobodu, koukej abys mel svoje bydleni, pekny auto, dobrej job...to nechapu, ja bejt chlapem, tak se na zensky uplne vykaslu...chlapi to maj stejne lepsi - zadny tehotenstvi, deti a celej zivot starosti, co ty na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.