Nejste přihlášen/a.
Také vás štve, jak naši politici zacházejí s našimi penězi?
Mají dobrý vzor v Europarlamentu, jukněte SEM!
A pokud si nechcete kazit chudší vánoční svátky, raději ani nekoukejte...
"buss", jeden o tom veřejně začal mluvit a chce něco dělat, ale nedostal se ani mezi kandidáty. - pt
Hopíku, ani jsem se raději nepodívala, nechci mít zkažené svátky. Ale naši slavní politici jsou už profláknutí několik let, za to, jak zacházejí s našimi penězi.
1/ Registr vozidel
2/ S karta
3/ Poslední dobou mě nadzvedla přímá volba presidenta. Kdybych dopředu věděla, co to bude za frašku a kulišárnu, vůbec bych se o to nezajímala. Ano, byl již určen dvoudenní termín voleb v lednu 2013. Tiskárny tisknou ve dne v noci, na plný plyn, aby ty milióny souprav volebních lístků doputovaly včas ke všem voličům.
Jenže teď už se v kuloárech mluví o tom, že tento lednový termín je šibeniční a nebude možné jej dodržet. Volby prý budou později.
A všechny ty vytištěné volební lístky půjdou do koše. Protože je na nich špatné datum. Jaká je celková škoda? Prý okolo 32 miliónů. A kdo to zaplatí? No přece daňoví poplatníci, tedy my všichni.
Nějak pořád nemohu pochopit, že naši politici kolem sebe rozhazují peníze jako ožralí námořníci a přitom nikdo za nic neručí. Kdo určil datum voleb? Pokud byly již lístky vytištěny a v tomto termínu se volby nebudou konat, dala bych to k úhradě té chytré hlavě, která s tím termínem přišla. To by se, panečku, mrskal, platit škodu ve výši 32 miliónů korun.
Ale protože každý ví, že mu nic nehrozí, vysmívají se vesele dál a dál dělají kopance. Mýlit se je přece lidské a když nemusím nic potom hradit, proč si trochu nezaslintat na vestu?
Změna nastane, až bude každý za své rozhodnutí zodpovědý a případnou chybu bude muset uhradit. ze svého. Ale toho já se už nedožiju. Jaga.
Navíc mi není jasné, proč musí každý kandidát mít svůj vlastní papír. Měli bychom šetřit naše lesy, ne? Ten, kdo k volbám nepůjde, vyhodí všechno. Ten, kdo půjde, uplatní 1 papír a všechny ostatní rovněž vyhodí.
Což by nešlo napsat na 1 list jména všech kandidátů:
1/ Pepa Novák
2 /Standa Horák
3/ Jirka Nový
4/ Mirek Svoboda... a tak dále. A volič by zakroužkoval jednoho z nich. Snad nejsme tak blbí, abychom to nepochopili. A hned by bylo těch pitomých a zbytečných papírů daleko míň.
babajaga:
už od začátku bylo zřejmé, že přímá volba presidenta se stávajícími pravomocemi je k ničemu. Když je to jen figurka, tak jaké výhody má fakt, že si jej zvolí lid? Je to jen divadélko pro "ovčany" aby žili v bláhovém pocitu rozsáhlé demokracie. To, že kolem toho bude další humbuk jen těm našim diletantním vládcům vyhovuje, lidi pak nevidí ty opravdové problémy
Už jen to slabomyslné spočítání chybných hlasů kandidátů - to už je prostě móóóc, nezvládnutí učiva matematiky 5. ročníku základní školy :D
Chybička se stala. Zvědavost mi nedala a já jsem video shlédla Vůbec nevím, co mám říct. Je to jako špatný vtip. Stále tvrdím, že nikomu nezáleží na nějakých lidech, že se starají pouze o svou kapsu, pak o svou stranu, aby je náhodou neodvolala a pak o své kamarády a rodinu a ty, kteří na ně něco vědí.
Ale až tak?! Úplně bez hanby, bez skrupulí. No jo, každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno.
On už největší malér byl jak si to všechno sami sobě nastvavili hned po revoluci, prý aby bili neúplatní. A "ovčané"zblblí porevoluční euforií jim to žrali. Už tehdy jsem říkal, že neexistuje tak vysoký plat aby ze svině udělal neúplatného, vše je o charakteru ane o penězích. Bohužel dnešní doba nahrává jen těm bezcharakterním a podle toho to všechno vypadá
omlovám se ...byli neúplatní...
Prostě pokud můžete tak kraďte taky...
Jejejjjjjj kolik ja si toho už nakrad a vůbec mě to nes.re...tak to prostě u nás chodí,proč ne co je na tom špatného...
Sem asi jediny v republice,ktery je spokojen,system mi mnoho dovolí...neměnil bych...
Já například krást nemusím, protže mám všechno a víc nepotřebuji :D, ale to neznamená, že mi vyhovuje, že nám vládnou nebetyční hlupáci, kvůli kterým jsme celému světu pro smích .
Krádeží si nepomůžu například k nerozbité pohodlné ulici, silnici, dálnici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.