Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naši politici a peníze

Od: hop® odpovědí: 15 změna:

Také vás štve, jak naši politici zacházejí s našimi penězi?

Mají dobrý vzor v Europarlamentu, jukněte SEM!

A pokud si nechcete kazit chudší vánoční svátky, raději ani nekoukejte...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hope:

ty ses právě probudil po 20 letém spánku? *smich*

buss
hodnocení

0x

No a co s tím, jak to řešit když si lid nechá srát na hlavu a oškubat?

pt®

"buss", jeden o tom veřejně začal mluvit a chce něco dělat, ale nedostal se ani mezi kandidáty. - pt

pt:

...chce něco dělat... a co asi? *haha**haha**haha*

buss

hodnocení

0x

Hopíku, ani jsem se raději nepodívala, nechci mít zkažené svátky. Ale naši slavní politici jsou už profláknutí několik let, za to, jak zacházejí s našimi penězi.

1/ Registr vozidel

2/ S karta

3/ Poslední dobou mě nadzvedla přímá volba presidenta. Kdybych dopředu věděla, co to bude za frašku a kulišárnu, vůbec bych se o to nezajímala. Ano, byl již určen dvoudenní termín voleb v lednu 2013. Tiskárny tisknou ve dne v noci, na plný plyn, aby ty milióny souprav volebních lístků doputovaly včas ke všem voličům.

Jenže teď už se v kuloárech mluví o tom, že tento lednový termín je šibeniční a nebude možné jej dodržet. Volby prý budou později.

A všechny ty vytištěné volební lístky půjdou do koše. Protože je na nich špatné datum. Jaká je celková škoda? Prý okolo 32 miliónů. A kdo to zaplatí? No přece daňoví poplatníci, tedy my všichni.

Nějak pořád nemohu pochopit, že naši politici kolem sebe rozhazují peníze jako ožralí námořníci a přitom nikdo za nic neručí. Kdo určil datum voleb? Pokud byly již lístky vytištěny a v tomto termínu se volby nebudou konat, dala bych to k úhradě té chytré hlavě, která s tím termínem přišla. To by se, panečku, mrskal, platit škodu ve výši 32 miliónů korun.

Ale protože každý ví, že mu nic nehrozí, vysmívají se vesele dál a dál dělají kopance. Mýlit se je přece lidské a když nemusím nic potom hradit, proč si trochu nezaslintat na vestu?

Změna nastane, až bude každý za své rozhodnutí zodpovědý a případnou chybu bude muset uhradit. ze svého. Ale toho já se už nedožiju. *cert*Jaga.

doplněno 19.12.12 11:45:

Navíc mi není jasné, proč musí každý kandidát mít svůj vlastní papír. Měli bychom šetřit naše lesy, ne? Ten, kdo k volbám nepůjde, vyhodí všechno. Ten, kdo půjde, uplatní 1 papír a všechny ostatní rovněž vyhodí.

Což by nešlo napsat na 1 list jména všech kandidátů:

1/ Pepa Novák

2 /Standa Horák

3/ Jirka Nový

4/ Mirek Svoboda... a tak dále. A volič by zakroužkoval jednoho z nich. Snad nejsme tak blbí, abychom to nepochopili. A hned by bylo těch pitomých a zbytečných papírů daleko míň.

babajaga:

už od začátku bylo zřejmé, že přímá volba presidenta se stávajícími pravomocemi je k ničemu. Když je to jen figurka, tak jaké výhody má fakt, že si jej zvolí lid? Je to jen divadélko pro "ovčany" aby žili v bláhovém pocitu rozsáhlé demokracie. To, že kolem toho bude další humbuk jen těm našim diletantním vládcům vyhovuje, lidi pak nevidí ty opravdové problémy *haha*

Už jen to slabomyslné spočítání chybných hlasů kandidátů - to už je prostě móóóc, nezvládnutí učiva matematiky 5. ročníku základní školy *haha*:D*haha*

hodnocení

0x

Chybička se stala. Zvědavost mi nedala a já jsem video shlédla *plac**plac**plac*Vůbec nevím, co mám říct. Je to jako špatný vtip. Stále tvrdím, že nikomu nezáleží na nějakých lidech, že se starají pouze o svou kapsu, pak o svou stranu, aby je náhodou neodvolala a pak o své kamarády a rodinu a ty, kteří na ně něco vědí. *plac*Ale až tak?! Úplně bez hanby, bez skrupulí. No jo, každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. *blee*

Už aby byl ten konec světa, už jen necelé dva dny *palec*

jabraka*
hodnocení

0x

A to si,prosím ,potichu schválili zvýšení svých "penzí".

JABRAKA

On už největší malér byl jak si to všechno sami sobě nastvavili hned po revoluci, prý aby bili neúplatní. A "ovčané"zblblí porevoluční euforií jim to žrali. Už tehdy jsem říkal, že neexistuje tak vysoký plat aby ze svině udělal neúplatného, vše je o charakteru ane o penězích. Bohužel dnešní doba nahrává jen těm bezcharakterním a podle toho to všechno vypadá *bum*

doplněno 19.12.12 15:58:

*hi*omlovám se ...byli neúplatní...

buss
hodnocení

0x

Volte mě! Já se za vás půjdu bít!

eeee
hodnocení

0x

Prostě pokud můžete tak kraďte taky...*smich*

Jejejjjjjj kolik ja si toho už nakrad a vůbec mě to nes.re...tak to prostě u nás chodí,proč ne co je na tom špatného...

Sem asi jediny v republice,ktery je spokojen,system mi mnoho dovolí...neměnil bych...;)

Já například krást nemusím, protže mám všechno a víc nepotřebuji :D, ale to neznamená, že mi vyhovuje, že nám vládnou nebetyční hlupáci, kvůli kterým jsme celému světu pro smích *haha*.

Krádeží si nepomůžu například k nerozbité pohodlné ulici, silnici, dálnici ;)

uuuu
hodnocení

0x

tak to jsem Já,ale to už jste všichni zjistili

Naši politici a peníze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]