Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barrandovské terasy - jste pro obnovu?

Od: lukaspaiskr odpovědí: 1 změna:
V Praze je v hrozném stavu pozemek Barrandovských teras. Ty se mají změnit, jste také pro obnovu? Co také říkáte na Modřanský Prior a jiná podobná místa?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Tak zrovna já jsem člověk co nemá rád udržování a opravování rujin, nějaké památky mě nezajímají a jsou to podle mého vyhozené peníze. Osobně bych v republice nechala 5 hradů a 5 zámků, ostatní vyrobila makety a mohli by se lidi koukat když by chtěli. V Brně se opravuje vila Tugenhad-podle mě nestála za nic, není tam nic extra k vidění a už vůbec to pro mě není nějaká památka. Stojí to spousty peněz a údržba pak rovněž, nikdy se to nezaplatí. Modřanský Prior neznám ale pokud je to zchátralá budova tak než vrážet peníze do opravy je lepší to strhnout a postavit nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]