Nejste přihlášen/a.
Tohle mi přislo mailem, rád přenechávám ostatním zájemcům. Věřím, že zájem bude. Mám jen takový pocit, že jsem jí viděl v nějakém bulváru...
Hello, muj pritel, jsem rad, aby vam napsat dopis. Ja jsem nikdy nepouzil internet k datovani.
Ale vim, ze mnoho pripadu, kdy lide nasli lasku prostrednictvim pocitacove site internet. A ted jsou stastni.
Chci najit stesti. To je duvod, proc jsem se rozhodl vam napsat dopis. Chci, aby se seznamili s vami.
Informace o me, ja jsem mily a optimisticky divku. Narodil jsem se v Germany. Ale ted ziji v Rus.
Mohu vas informovat dalsi informace o mne a poslat vice mych Pics. Budu vam vdecny, pokud mi napsat dopis.
Protoze chci, aby te lepe poznat. Budu rad, pokud byste mi mohli poslat sve Fotografie.
Odpovezte, prosim, pouze na muj osobni e-mail: aleksan_d@yahoo.com
Cekam na vasi odpoved. Doufejme, ze se brzy uvidime dopis. Vas pritel Aleksandra.
tohle mi už přišlo fakt úsměvné, že berou fotky celebrit a chtějí datovat... google překládal rozhodně líp, ten by tam snad datování nenechal Nebudeš datovat?
Clayman, ty si sice děláš srandu a ani netušíš, jak moc si šlapeš po štěstí. Mohl jsi udělat přes Německo díru do Ruska. A pak se usadit ve Varech. Fakt jsi to nedomyslel!
To mi dnes přišlo hned dvakrát - je zajímavé, jak je ten text nepatrně pozměňován a je vždy jiná kontaktní adresa odesilatele. Jen přílohu jsem neotevřela a Vás docela obdivuju, že k tomu máte odvahu.
Dobry den, muj pritel, jsem rad, aby vam napsat dopis. Ja jsem nikdy nepouzil internet k datovani.
Ale vim, ze mnoho pripadu, kdy lide nasli lasku prostrednictvim pocitacove site internet. A ted jsou stastni.
Chci najit stesti. To je duvod, proc jsem se rozhodl vam napsat dopis. Chci, aby se seznamili s vami.
Informace o me, ja jsem mily a optimisticky divku. Narodil jsem se v Deutschland. Ale ted ziji v Russia.
Mohu vas informovat dalsi informace o mne a poslat vice mych Fotografie. Budu vam vdecny, pokud mi napsat dopis.
Protoze chci, aby te lepe poznat. Budu rad, pokud byste mi mohli poslat sve Pics.
Odpovezte, prosim, pouze na muj osobni email: al.eksandra@yahoo.com
Cekam na vasi odpoved. Doufejme, ze se brzy uvidime dopis. Vas pritel Aleksandra.
Dobry den, muj pritel, jsem rad, aby vam napsat dopis. Ja jsem nikdy nepouzil internet k datovani.
Informace o me, ja jsem mily a optimisticky divku. Narodil jsem se v Germany. Ale ted ziji v Rus.
Mohu vas informovat dalsi informace o mne a poslat vice mych photo. Budu vam vdecny, pokud mi napsat dopis.
Protoze chci, aby te lepe poznat. Budu rad, pokud byste mi mohli poslat sve fotek.
Odpovezte, prosim, pouze na muj osobni email: aleksandra230@yahoo.com
Takový, co ten text sesmolil a rozesílá, ví, že jsou ještě chlapi, kteří, když slyší a vidí "pěkná baba", tak jim srdce spadne do kalhot a má je v hrsti. - pt
Tak nějak nevím, co to to datování vlasně je. A pamětliv zásady: Když nevíš, jdi se zeptat, jsem kontaktoval největšího odborníka na počítače z naší firmy. Co je datování, taky přesně nevěděl. Zato je poloviční Maďar, tedy mě zaujala jeho výslovnost věty: ...poslat vice mych Pics. Takže začínám tušit, že pravděpodobně půjde o výměnu genetických informací. Ale takhle po mailu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.