Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupujete na slevových serverech?

Od: jarm® odpovědí: 6 změna:

Nikdy jsem moc přes internet nenakupovala. Nevím jak dlouho existuje slevový server Zapakatel, ale vloni jsem to zkusila. A nejen Zapakatel. Ptám se, jaké máte zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

držte se těch velkých... zapakatel, slevomat... a budete víceméně spokojena, pozor na takové ty podivné, kde nakupuje málo lidí... dají se tam nakoupit pěkné šunty, které jsou fajn jen podle popisu... na název si nemůžu vzpomenout.

znáte např. skrz.cz? to je jakoby vyhledavač ve slevových serverech :)

kvik
hodnocení

0x

Jste tak bohatá, aby jste vyhazovala peníze, za takové krámy? Když něco chci, je lépe si koupit jednu věc a novou, než deset starých a použitých. Tady v poradně jsem četla, že si nějaká paní koupila přes internet kabelku za 500,- Kč, poslala peníze a nic nedostala. Vyhodila 500,- nyní bude mít problémy peníze dostat zpět.

hodnocení

0x

Několikrát jsem nakoupila na Slevomatu. A co slíbili, to dodrželi. Za opravdu slušné ceny si mí blízcí užili třeba "Stůl plný masa", tatarské biftečky, smažené sýry, nebo krásný víkendový pobyt /dárek k padesátinám/. Takže Slevomat je opravdu můj oblíbený portál. I když nekupuji až tak často, nacházím tam zajímavé nabídky, které mým blízkým udělají opravdu radost. *placni* Jaga.

hodnocení

0x

Zkusenosti mam vetsnou dobre, zbozi vzdy dorazilo bez problemu. Nakupuji ale jen u ech proverenych portalu. Je potreba si davat pozor hlavne na poukazy. Casto se stava, ze hotel, nebo neake studio vyda hodne poukazu na omezenou dobu a tak termin, ktery by jste si predstavovala muze byt jiz pryc. Ja to vetsinou resil tak, ze jsem pri zacatku akce zavolal do hotelu/maser. studia/kosmetiky a objednal termin do predu a az pote koupil poukaz. Take jsem si ubytovani/sluzby/zbozi overil predem n internetu co se tyka ceny (Nekdy se to da poridit levneji jinde) i kvality zbozi.

Takze smele do toho s heslem duveruj, ale proveruj

hodnocení

0x

ne, nekupuji, Ale byla jsem 3x s dcerou a dětmi na obědě, druhá babička také. Nějaký holič, pedikura a masáže také slevomatem prošly. ;) Díky tomu jsem poznala italskou, řeckou kuchyň a jedla něco, za co by mi bylo líto dát peníze. A ostatní služby si také všichni velice pochvalovali. Ale věci dcera nekupuje. *placni*

meandra*
hodnocení

0x

Nakupuji přes nebeslev. Zatím spokojenost. Jen jednou něco nevyšlo, ale za to nemohl slevový portál, ale klient poskytující službu. Okamžitě mi byly vráceny peníze. Takže, když něco nevyjde jak má, ne vždy za to může slevový server. Pokud není spokojenost s následující poskytnutou službou, bývá možnost ohlásit to na slevový server a oni s tím klientem už zřejmě nebudou spolupracovat. Pár takových stížností jsem už četla v diskuzích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]