Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to ma vyresit

Od: kristinamamca* odpovědí: 6 změna:

Dobry den vsem prosim vas o radu jelikoz v tom nejsem zbehla a setkavam se s tim poprve :) Skoncila jsem u zamestnavtele kvuli jine praci kdyz jsem nastoupila do nove prace tak jsem se po trech tydnech dozvedela ze jsem tehotna neumite si predstavit mou radost doktor me okamzite nechal doma protoze jsem uz o jedno mimi prisla a bylo mi odebrano leva strana vejcovodu a vajecniku a do jineho stavu pry neprijdu driv jak za pul roku a dyl jenze co osud chtel prisla jsem do toho jak jsem nastoupila do te nove prace zakon schvalnosti doktor me nechal okamzite doma od 13.10.2011 ja to memu zamestnavateli oznamila hned a jeste mu nabydla ze bych tam byla dokud si nekoho nenajde a omluvila jsem se jenze reakce byla jina nedivim se ale mohla to podat trochu jinak zacala mi nadavat a rvat a rekla mi ze 12.10. 2011 mi stejne dala vypoved a at se neukazuji a ja ji rekla jak mi muze dat vypoved 12 kdyz jsem byla cely den v praci sekla mi telefonem a o 2 dny pozdeji mi prisla vypoved takze od te doby marodim prvnich 21 dni mi ma vyplatit zamestnavatel ale nevyplatil jak to mam z nej dostat?A muze me vyhodit?Poslala jsem na ni Inspektorat prace kvuli vyhazovu.Kdyz mi nevyplati to co ma mam to znova poslat na Inspektorat?A to dnes mi ješte ucetni tvrdila ze jsem to vyplaceny dostala ze jsem dostala 5000 a ze jsem to podepisovala ano dostala jsem 5000 ale za ty 3 tydny co jsem tam pracovala a podepisovala jsem ji to do sesitu a stejne mi nevyplatila vse jo a vymer mzdy mi taky nedali byli jme dohodli na 14000 tisicich jenze muzu cekat minimum urcite dekuji vsem moc za rady budu vam moc vdecna Kristina.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

0x

V nové práci jste určitě měla zkušební dobu. Zde bohužel neplatí ochranná lhůta, takže Vás vyhodit mohli. Nejsem si jistá, jak je to s vyplacením peněz za neschopenku po vyhazovu ve zkušební době, informujte se na správě sociálního zabezpečení, určitě Vám poradí.

f

To není tak jednoduché..

Dostala jste "výpověď"nebo "zrušení pracovního poměru ve zkušební době"? Mezi tím je pořádný rozdíl, i když mzdovka by si výpovědí pořádně naběhla..

Jinak mám pocit, že i ve zkušební době se v době pracovní neschopnosti nedá ihned ukončit pracovní poměr, je tam tuším lhůta 21 dnů. Doporučuji pohledat, případně se zeptat tady - business.center.cz/...

kristinamamca*
hodnocení

Dekuji vam za odepsani ja se mrknu co mi poslala postou a jeste napisi dekuji moc za pomoc pristi tyden se sejdu s neplacenou pravnickou ktera je ve meste kazdy ctvrtek tak snad mi taky poradi co delat :(

kristinamamca*
hodnocení

Tak je to zruseni pracovniho pomeru takze mam smolika :(

kristinamamca*
hodnocení

Dekuji za odpoved jste moc hodna na socialni spravu zabezpeceni jsem volala kolikrat a kazda pani urednice rika neco jineho proto jsem prisla jsem :)

skye*

Aha, tak to je klasika *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]