Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč Galambošová nesedí

Od: jozef111* odpovědí: 11 změna:

Moc by mne zajímalo proč Galambošová nesedí. Ví to někdo?

doplněno 05.08.13 16:16:

Skutečné jméno Dary Rolinc. (nebo Rolins -nevím).

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Třeba zrovna sedí. Apropo, kdo je Galambošová?

dzordz*
hodnocení

0x

Protože (ještě) nebyla shledána vinnou, nebo byla, ale byl jí uložen jiný trest?

hodnocení

0x

Protože rozsudek nenabyl právní moci. *hej*

olaf71*

teď nějak nevím, jestli má či nemá ŘP. vlastně musí mít, když řídí.

vivinas
hodnocení

0x

Tuším, že se na ni mohla vztahovat amnestie Václava Klause a pravděpodobně to tak bude.

Ptáš se stylem, jako bys byl ( byla ) naprosto přesvědčený o její vině. Tys u toho byl že můžeš soudit?
Strejda na babetě se vyhýbal díře v silnici a Serebrita z druhé strany nejspíš taky. Bůh suď kdo byl centimetr za polovinou silnice a kdo ne. A možná že byli v protisměru oba. A teď kde je vina?
olaf71*

kdybych to auto řídil já, tak bych podle policie byl stopro min. na druhé straně krajnice. :)

jozef111*
hodnocení

Styl dotazu vychází z její přiznání, že v momentu klize byla otočena dozadu a podávala dceři pití. Bohužel na tuhle její větu se nějak "pozapomnělo".

lidus*
hodnocení

0x

Kdo je to Galambošová? Snad Darina Rolinsová (nikdy jsem jiné jméno neslyšela).

x®

Galambošová ne, správně je Gambošová: ahaonline.cz/...

nova*
hodnocení

0x

Tiskem prošlo, že se na ni vztahuje amnestie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]