Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přežít dietu

Od: jack* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, začal jsem po dnešní návštěve trošku omezovat jídlo. Moje poslední jídlo: v 5 tři rohlík yse šunkou, jablko, v 8 tři jablka, tři lžičky vlákniny, asi 1,5 litrů vody a já začínám šilhat hlady. Dříe jsem byl schopnej toho sníst za tři dospělé chlapy a teď takový skok. Poradíte ještě něco co zaplní žaludek aniž by to nebyla nějaká kalorická bomba?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebylo by od věci, přečíst si něco o správné dietě a o jojo efektu. Takto, jak se stravujete, tělo si zapamatuzje, že mělo hlad a že je třeba uložit na pozdější dobu úplně všechno ve formě sádla. Shodíte 1kg a jakmile se najíte, přiberete 3 kg. ;) Kdybych vám tady vypsala, jak se máte stravovat, přeběhnete to očima a nezapamatujete si nic. Poklikejte, pohledejte, je spousta a spousta odborných článků a doporučení a když si dáte tu práci s nalezením, zůstane vám to v hlavě. :D

hodnocení

0x

Milý Jacku, pokud to myslíte opravdu vážně, chce to zajít k lékaři - dietologovi. Manžel musel zhubnout před vážnou operací. Začal jezdit k lékařce - soukromé. 1. návštěva 500 Kč, každá další 100 Kč + 30 Kč poplatek. Nedala žádné zázračné léky, ale rady. Třeba: nejíst ty vaše rohlíky, ale jen tmavé pečivo. Šunku ano, ale s co nejvyšším podílem masa. Tedy žádnou tu levnou ze supermarketu, ale jsou i šunky s obsahem 90% masa, stojí klidně 100 g 35 korun. Ale zase si dáte na ten chleba třeba plátek. Ovoce opatrně, jablka, pomeranče..., nejíst banány, jsou hodně kalorické. Nápoje bez cukru a bez bublinek. Čaje se nesmí ani ovocné, ale jen bílé a černé. . Velké dávky zeleniny, saláty s octovou zálivkou, papriky, rajčata. Sýry jen nízkotučné. Z příloh pouze těstoviny a rýže. To nás dost překvapilo, myslela jsem si, že takové těstoviny jsou daleko nebezpečnější, než pitomé brambory - a ejhle, ty se nesmějí. Maso nejlépe krůtí, případně ostatní libová masa - hovězí. Hodně ryby - pstruh, losos, filé, pangas...Kuřata, to je také zajímavé, nedoporučovala. Přitom si každý myslí, že kuřecí je dietní.

A další věc: nikdy nehladovět. Jíst 5 - 6 x denně v pravidelných intervalech, stejně jako cukrovkáři. Tedy snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, příp. 2. večeře. Nikdy nenechat žaludek prázdný, pořád musí pracovat. Když manžel chodil na noční služby /ostraha/, překvapilo mě, že tento rozvrh musí dodržovat i v noci.

Takže hubnul a zhubnul. A pak ho konečně rozřezali.*plac*Jaga.

artik*
hodnocení

0x

dieta není o hladovění ,ale o jídle 5-6 x ve správném složení .Doporučuju někoho kdo tomu rozumí ,protože takle to je k ničemu

doplněno 16.01.13 09:48:

babajaga - nemůžete radit , že se nemaj jíst rohlíky a má se jíst tmavé pečivo . Záleží , jestli je člověk zdravej nebo ne . Někdo zase vůbec nemůže tmavé pečivo . Banán i brambory jsou v pohodě a kuřecí maso také , teda ,když je člověk zdravej a nemá potíže se střevama .

eulalie*
hodnocení

0x

Po jaké dnešní návštěvě omezujete jídlo? Proč chcete zhubnout? Máte nějakou příšernou nadváhu? Máte-li nadváhu, tak hubnout jedině po poradě s lékařem. Princip hubnutí je takový, že se vám z tuku odbourávají škodlivé látky, pokud budete držet velmi přísnou dietu, tak vám bude špatně, jelikož budete těmi škodlivinami z tuku otrávený. To není kec, to je fakt. Takže s hubnutím opatrně. Ono to taky chce při hubnutí trošku přidat pohyb a hubnout opravdu s rozumem. A nééé že najednou přestanete jíst. To je přeci blbost, ne? Chce to jíst pravidelně, ale po menších dávkách. Zásadně nevynechávat snídaně. Sníst to co vy, tak hlady šilhám taky.

jack*
hodnocení

Jsem v oné rizikové skupině lidéí kteří můžou lanout cukrovku- měli ji moji prarodiče a doktorovi se nelíbil cukr a cholesterol tak prý mám shodit alespoň 10 kg což si myslíím že má pravdu, kolem břicha to už jde vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]