Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit,jak je možné že mi facebook maže fotky,přitom nějsou vůbec vulgární,a zničeho nic mi smazal složku Fotky na zdi,tak že veškeré fotky co jsem dával na zed na facebook tam tím pádem nemám,vůbec,ani jednu fotku,a když jsem jse přihlásil tak mi to hodilo tuhle hlášku,víz.přikládám FOTO.Tak bych jse chtěl vás tady zeptat,jestli někdo měl problém stím co mám tedka já,a za jak dlouho mi to zas půjde nahrávat fotka na zed.Předem vám děkuji za odpověd,zkoušel jsem to nahrávat i v jiných prohližečích,a stejně to nejde.Tak teda nevímTak mi když tak PROSÍÍÍM PORAD TE.DĚKUJI.
doplněno 05.01.12 14:57:Tak když mě to teda zablokovali,do tedka nevím sice proč,tak bych jse chtěl zeptat,za jak dlouho,tam budu moc zase nahrávat fotky,jestli tady někdo neví,nebo jse nesetkal stím to PROBLÉMEM.Snad to nemůže být zablokovaný na pořád,doufám že NÉÉÉÉ.
Nezapomeň že Facebook je americký a tak tam prostě fungují i "americká pravidla"... Nejsi první co mu smazali fotky a vůbec nemusí jít o nic vulgárního. A to můžwě být rád že ti smazali jen fotky a nezablokovali účet.
Někdy stačí třeba fotka aktu, kojící žena, nahaté dítě a podobně. Zkus pohledat na Googlu, takových případů jsou spousty. Navíc je to soukromá firma která si může dělat co chce, nějakého svého "práva na zveřejnění fotky" se nemáš možnost dovolat. Prostě amíci - i decentní nahota je fuj, ale mít v garáži samopal je věc osobní svobody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.