Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na prodej

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Co jen se mi na tom obrázku zdá divného?;)

doplněno 03.01.12 17:52:

Nějak se ten obrázek zakous, takže nový pokus.

Na prodej

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Majitel je asi Sovětské národnosti.*smich*

hodnocení

0x

Že by recese,nebo zbytky alkoholu v krvi ze Silvestra?:D

Nejspíš dostal za úkol nalepit to tam nějakej ukrajinskej zedník.*nevi*

hodnocení

0x

nedělejte si starosti, je to běžná finta při inzerci...

normální nápis Na prodej člověk přehlédne, obrácené písmeno ovšem je něco nenormálního a donutí člověka věnovat takovému nápisu více pozornosti...

doplněno 03.01.12 20:52:

shodou okolností tam má kamarád sídlo firmy, řekl mi, že tam zašel jen kvůli tomu, že ho to přímo udeřilo do očí...

když se bavil o tom vzhůru nohama s nájemcem, ten potvrdil, že dokud byl ten plakát normálně, nikdo nedošel... po obrácení musel už zájemce odmítat...

Na prodej #2
hodnocení

Je fakt, že mě to pak taky napadlo. Jednalo se o zříceninu baráku, o kterou bych normálně ani nezakop, ale to obrácené N mě praštilo přez oči a ten dům jsem si šel aspoň zvenku prohlédnout.:)

hop®

Souhlasím, Hejkal pravděpodobně trefil do černého. Pokud by bylo "N" vystřiženo správně (předpokládám návrh na PC včetně vyřezání samolepky na plotteru), muselo by být nalepeno z druhé strany skla aby takhle vypadalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]