Nejste přihlášen/a.
Co jen se mi na tom obrázku zdá divného?![]()
Nějak se ten obrázek zakous, takže nový pokus.
nedělejte si starosti, je to běžná finta při inzerci...
normální nápis Na prodej člověk přehlédne, obrácené písmeno ovšem je něco nenormálního a donutí člověka věnovat takovému nápisu více pozornosti...
doplněno 03.01.12 20:52:shodou okolností tam má kamarád sídlo firmy, řekl mi, že tam zašel jen kvůli tomu, že ho to přímo udeřilo do očí...
když se bavil o tom vzhůru nohama s nájemcem, ten potvrdil, že dokud byl ten plakát normálně, nikdo nedošel... po obrácení musel už zájemce odmítat...
Je fakt, že mě to pak taky napadlo. Jednalo se o zříceninu baráku, o kterou bych normálně ani nezakop, ale to obrácené N mě praštilo přez oči a ten dům jsem si šel aspoň zvenku prohlédnout.![]()
Souhlasím, Hejkal pravděpodobně trefil do černého. Pokud by bylo "N" vystřiženo správně (předpokládám návrh na PC včetně vyřezání samolepky na plotteru), muselo by být nalepeno z druhé strany skla aby takhle vypadalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.