Nejste přihlášen/a.
Co jen se mi na tom obrázku zdá divného?
Nějak se ten obrázek zakous, takže nový pokus.
nedělejte si starosti, je to běžná finta při inzerci...
normální nápis Na prodej člověk přehlédne, obrácené písmeno ovšem je něco nenormálního a donutí člověka věnovat takovému nápisu více pozornosti...
doplněno 03.01.12 20:52:shodou okolností tam má kamarád sídlo firmy, řekl mi, že tam zašel jen kvůli tomu, že ho to přímo udeřilo do očí...
když se bavil o tom vzhůru nohama s nájemcem, ten potvrdil, že dokud byl ten plakát normálně, nikdo nedošel... po obrácení musel už zájemce odmítat...
Je fakt, že mě to pak taky napadlo. Jednalo se o zříceninu baráku, o kterou bych normálně ani nezakop, ale to obrácené N mě praštilo přez oči a ten dům jsem si šel aspoň zvenku prohlédnout.
Souhlasím, Hejkal pravděpodobně trefil do černého. Pokud by bylo "N" vystřiženo správně (předpokládám návrh na PC včetně vyřezání samolepky na plotteru), muselo by být nalepeno z druhé strany skla aby takhle vypadalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.