Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat..Byla jsem dvakrát na florbale s menšíma botama,a jak se běhá tak ta noha se posouvá dopředu a dozadu no a mě se pod nehtem udělalo takové černé..Už se to hojilo,ale byla sem podruhé a udělalo se mi to ještě víc a teď mi nehet drží jen po jedné straně kde už brzy upadne..Pod nehtem zůstalo to černé a tak jsem to ďoubala vždy po koupeli a už toho tam moc nezbylo,jen to co nešlo,ale já se bojim jestli ten nehet doroste?..Páč tam žádnej zárodek nbo tak není?A za jak dlouho?..Docela se bojim a k dokorovi se mi nechce..Je mi 18let a v léťe bez toho nehtu bych si připdala blbě..děkuju za odpověd..
mne jednou bracha (smejd jeden:D) omylem privrel prst do dveri a taky mi po case upadl uplne celej nehet. Nemel jsem tam nic, ale po par tydnech byl nehet jako novy a uz si ani presne nepamatuju kterej prst to byl, protoze to nepoznam...
Pokud ale mate obavy, tak navsteva u doktora vas urcite uklidni...
doplněno 07.03.09 22:41:pardon, nejak mi nedoslo, ze se jedna o nehet na noze, tam nehty dorustaji mnohem pomaleji...
rychlost rustu nehtu na noze je asi 3mikrometry za den. (= 0.03mm). Tak si zmerte v mm kolik meril vas puvodni nehet a tuto velikost vydelte 0.03 a dostanete zhruba pocet dnu, za jak dlouho vam nehet doroste... jak uz kolega zminoval, urcite to nejakej patek potrva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.