Nejste přihlášen/a.
Pominu-li zákonnou stránku věci, tak ve mě toto vzbuzuje obavy z již tak pevného přesvědčení nechuti zastavit komukoli v uniformě (pravá - nepravá)
Z hlediska zákona je to zřejmě v pořádku...
Z hlediska logiky...a morálky dnešních chmatáků, podvodníků a zlodějů...je to pro slušného řidiče tragédie..., protože aby řidič mohl vůbec nějakým způsobem ověřit totožnost a pravost "generálního inspektora"...musí zastavit...z pásky na rameni to byť při velmi malé rychlosti nepozná...a tu pásku sivyrobí i žák 3.třídy ZŠ při hodině výtvarné výchovy...
No bezva, to je horší jak za bolševika kdy vás mohl zastavit kdejakej Pitomec Stojící Vedle Blbce!.!.!.!.!
lujsi, ale vy přece pamatujete PSVB a tak určitě víte, že se to nedá srovnávat. Takže to není horší jak za bolševika. Ale tvrdit to klidně můžete. To je ta dnešní výhoda.
Zase geniální výmysl za naše daně. Takže jestli to chápu správně, může mě kdekoliv kdokoliv zastavit a legitimovat a případně v rámci vyšetřování (které se mě ani nebude týkat) třeba i zabavit auto? Ani nebude mít uniformu. Jak toho inspektora za jízdy poznám? To na mě bude na silnici mávat průkazkou? Nevím, jak kdo, ale při rychlosti vyšší, než 2 km/h si jí těžko stihnu přečíst. A rozhodně nehodlám zastavovat, kdykoliv na mě mávne nějaký stopař.
doplněno 03.01.12 17:42:Jediné, co se mi na tom líbí je, že jim budou muset zastavit i policajti.
Jako kdyby nestačilo že se lupiči vydávaj za policii a pak když jim šofér zastaví tak bum voni sou to lupiči .
Ještě že nejezdím žádným přibližovadlem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.