Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Humorná literatura

Od: bushman odpovědí: 17 změna:

Ahoj,

Doporučte mi prosím nějakou knihu, která je čtivá a i jste se u ní dost nasmáli.

Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Zeměplocha ;)

dzordz*

Zeměplocha byla všechno, jen ne humorná a čtivá ;)

Jan Jícha - Prevít na studiích

myse*

Náš pan Kaplan má třídu stále rád...

Směju se u toho pokaždé a nahlas...

Překladateli se to fakt povedlo dokonale!

hodnocení

0x

Tuhle jsem se dost nasmál při čtení své vkladní knížky*smich*.

Ale jinak zbožňuju knihu Saturnin od Zdeňka Jirotky (znám ji prakticky zpaměti). Zapomeňte na ten film, ten nemá s knihou nic moc společného.

hodnocení

0x

Jan Šmíd- Čisté radosti mého života, Návrat čistých radostí, Údolí nejčistších radostí. Je to úžasné počtení. Slzy smíchu, dojetí, všecko tam je. :D

martinaa*
hodnocení

0x

Max Brooks - Zombie příručka pro přežití:)

petr123*
hodnocení

0x

Ještě mě z poslední doby napadnul nejnovější Kulhánek - Vyhlídka na věčnost. Ale záleží na tom jaký máš smysl pro humor *cert**smich*

hodnocení

0x

Ano, Pan Kaplan, i Saturnin. Já mám moc ráda knihy Betty Mac Donaldové, a přesto, že znám slovo od slova, pokaždé se znovu směji.

A pokud Vám nevadí si občas přečíst knihu pro děti, radím Děti z Bullerbynu od Astrid Lindgrenové. Když Olovi trhali zub, nebo když zlý švec zachraňoval děti ze zatopené louky - to se pokaždé znovu a znovu chechtám, až mi slzy tečou.*smich*Jaga.

xyz*
hodnocení

0x

Bohyně v domácnosti - Sophie Kinsella a ještě jsem v mládí slzela u Betty Mc Donaldové.

hodnocení

0x

U spisku Tři muži ve člunu (o psu nemluvě), autor Jerome Klapka Jerome, jsem se smála i v čekárně u zubaře, čímž jsem si vysloužila pohoršené pohledy.

claire*

Inzinyrka! *smich**palec* Tři muže jsem se také chystala doporučit. Jinak Saturnin tu také už zazněl, dále můžu doporučit Študáky a kantory (prvorepubliková knížečka, ale bomba!).

lui*
hodnocení

0x

Westlake. Jak nevyloupit banku. Sranda od začátku do konce.

hop®
hodnocení

0x

Pominu-li již uváděného Saturnina (který u mne asi vede), tak třeba Proč bychom se netopili od Zdeňka Šmída nebo sérii "Prevítů" od Simona Bretta ("Prevítem snadno a rychle", "Kdo to tady chodí" a "Další prevít? Jen to ne!")

bushman
hodnocení

0x

Všem díky moc a vaše tipy *palec*

hodnocení

0x

Cokoliv od Roberta Fulghuma.

eulalie*
hodnocení

0x

Jerome Klapka Jerome: Tři muže ve člunu

hodnocení

0x

Osudy dobrého vojáka Švejka od Jaroslava Haška musíte přečíst, chcete-li se od srdce zasmát! Jinak jsou dobré všechny povídky od téhož autora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]