Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozemek na měsíci - jak to funguje?

Od: dianka* odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer,

jaký je váš názor na koupi pozemku na měsíci o rozloze 404,7 metrů čtverečních v ceně 398 Kč z internetových stránek netradicni-darky.cz.Lze to vůbec tak jednoduše jen přes internet s tím,že dostanu nějaký certifikát,nemůže jít o podvrh? Vlastníci mají být zapsáni v deklaraci vlastnických práv v USA. Přemýšlím k dárku k výročí a zabrouzdala jsem na tyto stránky a nevím co si o tom myslet...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zkuste najít moji starší otázku "daruj hvězdu". Je to stejný nesmysl... kolik lidí bude mít stejný certifikát? Podovod to není, ale je to pěkná blbost.

dianka*
hodnocení

Díky už jsem si to přečetla a to jsem potřebovala slyšet(přečíst) abych se utvrdila v tom ,že bude lepší vymyslet nějaký hmotný dárek patřící jenom a jenom obdarovanému:) a navíc jak ho znám tak by hned vědel o co jde...o reklamu na peníze...

martinaa*
02.01.12 21:48

;)

hodnocení

0x

mám za to, že pozemek (není pozemek jen na Zemi?) na Měsíci (ale i jakýkoliv jiný) může prodat pouze majitel (vlastník) toho pozemku. a kdo je majitelem pozemku na Měsíci? má prodávající k tomu pozemku kupní smlouvu? a i kdyby, k čemu by vám takový pozemek byl? "odvezete" si tam karavan a budete tam trávit víkendy?

polulinapermanenta

Třeba je tam ropný pramen *smich*

buss
hodnocení

0x

Berte to, dobrá a levná investice, to ani tady nepořídíte, vaši praprapra.. vnuci si to užijí a budou s láskou vzpomínat. Pokud nebude konec roku 12.12.2012

polulinapermanenta

Jde o to, že je to houby investice. Jestli něco investuji, tak proto,abych měla u toho užitek já, ne mě zcela cizí lidi (kdoví jestli, bo lidi žijou na Zemi).

majsterjoe*

Co vy vite, jestli se zta 50 let nebude mesic osidlovat?

dery*
hodnocení

0x

Můžete si to koupit pro pocit, že "máte" kousek měsíce... Ale z právního hlediska máte akorát prdlajs, protože pozemky na Měsíci (nebo jiné planetě) se prodávat nejen nemůžou, ale zkrátka se prodávat ani nedají...

Je to blbost...

hodnocení

0x

Je to pěkná hloupost, podobně jako s tou hvězdou. Někdo si potřebuje namastit trochu kapsu na naivitě ostatních. I kdybyste si koupila, jak víte, že stejný kousek pozemku nevlastní rozněž 10 dalších naivů?

Není to k ničemu, leda, že byste si tam v létě zaletěla na pár dní stanovat. Na postavení chaty ta rozloha těžko postačí.

Pokud si pozemek koupíte, přikupte si také semena rostliny SEMOSEL. *smich*Jaga.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

no koupit tu cast kde je po amikach lunarni auto tak jim ho na jejich naklady necham odtahnout*smich*. Ale vazne v USA se nekdo kvuly tomu soudil a mam za to ze soud vyhra ale nereknu to na 100%

kato*
hodnocení

0x

Už vidím,jak po vás chtějí daň z nemovitosti*smich*na finančáku.Spíše by mně zajímalo kdo jim dává právo obchodovat z něčím co jim nepatří.

ygen
hodnocení

0x
No je to zajímavá otázka. Samozřejmě to na první pohled vypadá jako pěkný nesmysl. Ale s pohledu například pře prodejů zkrachovalých realitních investic z USA do například Japonska je to neuvěřitelná recese. V budoucnosti uvidíme jestli to bude jen kuriozita 21. století či něco více. Faktem zůstane, že do budoucnosti prostě nemůžeme vidět což je vlastně dobře. Jinak podle stránek www.lunarniambasada.cz se tento projekt zajímavě uchytil již v mnoha zemích světa.

rv*
hodnocení

0x

Nezapomeňte, že jako vlastník pozemku jste povinen platit pozemkovou daň a to i tehdy, je-li pozemek na Měsíci.

paaja*
hodnocení

0x

Všechny šťastné majitele měsíčních pozemků mohu uklidnit, že se jich daň z nemovitosti netýká - platí se jen z pozemků na území ČR a zapsaných v katastru ;)

Víte proč mě mimo jiné tahle poradna baví? Hned vedle závažných osobních tragédií s bankrotem nebo exekucemi se tu řeší milionářské problémy nebo takovéhle ptákoviny *smich* Prostě život na několika www stránkách

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]