Nejste přihlášen/a.
Je mi čerstvě 15 a rád bych věděl jak jsou na tom s velikostí svého mužství mý vrstevníci (to znamená stejně staří ) .
Pište, pište, nestyďte se, však je to anonymní
Pokud Tě zajímá jestli je v životě velikost penisu důležitá tak není. Je jedno pokud má člověk 15.cm. nebo 20.cm hlavní je jak to sním umí a zda umí v sexu partnerku uspokojit.
Souhlas Holky se velkých penisů spíše bojí a bolí je to. Samozřejmě chápu, že pro puberťáky je to jedna z nejdůležitějších věcí, stejně jako u holek velikost prsou.
Nicméně! Jak se říká - i s malým kašpárkem lze zahrát velké divadlo, ale celé jeviště s ním nezaplníš. Pokud je moc malý (to je u každé holky jinak), kvedlá jako nudle v bandasce:D A to je taky o ničem...
Ideál je prý mezi 14-18
Kluci ve Tvém věku jsou něco mezi dětmi a dospělými chlapy. Něco napůl. A proto jsou v tomto věku mezi Tvými vrstevníky velké rozdíly. V chování, ve vzrůstu, v růstu vousů i penisu. Pokud nějaký kluk dosáhne fyzické a psychické dospělosti o něco později než ten druhý, většinou v tomhle věku mívá penis menší, ale své (v tuto chvíli) dospělejší vrstevníky v tomto ohledu brzo dožene a většinou i předežene.
P.S.: Anonymita mezi stálými rádci na této poradně je trošku diskutabilní, ale mně to neva, já jsem se zde již dávno přiznal ke svým sexuálním preferencím, takže mi můžeš věřit, vím o čem mluvím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.