Nejste přihlášen/a.
nudim se a často sme vyvolávaly s kamoškama duchy a protože mě přešla myšlenka vyrobit si vlastní death note, chtěla bych zkusit vyvolávat sama někoho kdo jde dobře. ale nějak nevím jak a koho a na každé stránce je návod jinak, mohli by jste nějak zformulovat tadyty svoje myšlenky a napsat mi jak to udělat? pls
Radím vám dobře,nedělejte to ,je to velice nebezpečné,a vy se tímto způsobem spojujete s ďáblem,se satanem,jelikož přes něj přicházejí tyto mrtvé duše,a vám,nebo vašim blízkým se mohou stát i ty nejhorší věci,končící smrtíPokud vás,děvčata,zajímá tolik tajemno,čtěte z knih Bílé a Černé magie,teprve u toho budete zírat na drát,a posléze si to fáákt rozmyslíte
Neviděla jste Death Note až do konce, že nevíte, jak Kira dopadnul, a chcete ho následovat? Tím nemyslím, že umřel (no to taky..), ale problémy zleva zprava, nové lži nahrazující staré a starší lži, žádné výčitky, žádné zábrany, jeden způsob řešení všech problémů, a navíc mu čím dál víc hrabalo.
To se mi stalo teďko na Vánoce v práci. Byl jsem sám v budově, jdu na záchod, docela přítmí a v tom se objevil přede mnou... Taková tlama, to se jen tak nevidí. Čuměl na mě jako bejk, čekal jsem, co bude...
V momentě, kdy jsem si všiml, že má na sobě mikinu Vancouver jsem si uvědomil, že přivezli zrcadlo pro sekretářku
Teda Tomáši, teď jsem se zase zasmála, Vy filuto jeden. A pro tazatelku radím, nedělejte takové věci, myslím, že mladý člověk se může bavit docela jinak. - stařenka
Já nějak nevím.. je to opravdu reálné.. vyvolat ducha.. snad po fazolích..
Ale kde se jinak takový duch vezme..?
Nějaké to vyvolávání bylo a nikde nic nikdo, ... radiace je asi jedinná neviditelná síla kterou jsem"okusil" a věřím v ní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.