Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrobte opravdu originální dárek

Od: ladinpraha* odpovědí: 5 změna:

Jelikož je tu docela dost žádostí o radu jaký dárek, tak mě zaujalo tohle. Každý má možnost vytvořit tričko (nebo třeba trenýrky) obdarovanému přímo na míru - nejen fyzickou, ale i duševní. Kdo je trošku kreativní, tak se s tím může docela vyřádit. Navíc, brzo budou prázdniny, tábory, lze s tím označit nebo očíslovat skupiny dětí a pod. Fakt mě napadá docela dost možností využití.

lidl.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ládine, skrytá reklama, jsi manager v Lidlu? ;)*smich*

Ne, vážně, zajímavý tip, doporučím to šéfikovi, dělají s partou různé akce a kdyby si "uniformu" vyrobili sami, měl bych od něj zase chvíli klííídek *palec*

sebod*

Já taky děkuji. S vnučkou se vyřádíme.*ua* A já sama bych si toho nevšímla, pač jsem ten typ, co vběhne do obchodu,*bezim* nikde nic neprohlíží,*frajer* hodí pár nejnutnějších potravin do vozíku,*uspech* u pokladny vysolí tisícovku *zed*a letí zase pryč *smich*

ladinpraha*
hodnocení

Sebod, právě kvůli takovým, jako jsi ty, jsem to sem dal. Většina si právě neuvědomí ty možnosti a považuje to za zbytečnost. 10 papírů za 150,- Kč? K čemu? Ale když si vezmeš, že jeden papír máš za 15,- Kč, ale na něj si můžeš natisknout x obrázků nebo nápisů, fotografií nebo čehokoli, tak se s tím dá udělat spousta parády. A originální.

sebod*

Láďo, to já tohle jako zbytečnost neberu. Ale strašně nerada nakupuju *zed* Pro mě to je utrpení *modla* A takový to prohlížení čehokoliv , to nezvládám vůbec *uf*. Prostě taková typická ženská *haha*

hodnocení

0x

Takhle vyrábím trička pro svou dceru asi 10let, chtělo by to mnohdy papír a tiskárnu A3 :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]