Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Získat svou lásku

Od: rr* odpovědí: 2 změna:

Ahoj potřeboval bych poradit jak zapůsobyt na holku která mě bere za svého nejlepšího kamaráda ale já se do ni zamiloval a každý krok který by mohl napomoct tomů čeho chci s ní dosáhnout tak se mi zdá naprosto zbytečný.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

Jestli Vás děvče bere jako nejlepšího kamaráda, tak jim zůstante a čas ukáže. Nemá cenu dívku do něčo nutit, co Vy cítíte jinak, než ona. Pozvěte jí třeba do kina, na kluzák, nebo někam jinam i třeba s kamarádkou a kamarádem. Je lepší být dobrý kámoš, než kluk o kterého holka nestojí. Možná i ona k Vám něco víc cítí, ale taky se nedokáže vymáčknout. Ale dělat šaška a předvádět se před holkou, jen abyste na ní zapůsobil, je blbost, většinou to pak dopadne opačně. Chovejte se normálně, někam ji pozvěte a uvidíte, jestli půjde nebo né.

happysek
hodnocení

0x

je daleko jednodušší zbalit holku kterou si predtim neznal nez tu kterou uz znas dlouho. holky to maj jinak nez kluci pokud te zaradila mezi kamarády tak uz odtamtud není cetsinou uniku. Zas na druhou stranu, zaujmi ji nejak snaz se být vtipný, neotřelý, pozvi ji někam. A probohla hlavně s ni mluv na rovinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]