Nejste přihlášen/a.
Ví někdo proč zrušili Primu a nahradili ji Primou family?
Taky nevím-přece nula z nuly pojde.Jinak,ta vlády bolševika byly názvy ruské,nyní vládne anglikán,tak je celý set anglikánský.Holt kam vítr ,tam plášť.
To je fakt trapný. Přitom Prima rodina by bylo tak hezké. Za čas tam stejně všechno bude anglicky,jako to zkoušejí na Cool
No když se podíváte třeba na TV Óčko, tak tam je spousta názvů pořadů v angličtině. Nebo ta uvaděčka té Óčko chart, to je příšerný, ta tam taky mluví česko-anglicky. Tak buď ať mluví vůbec anglicky a nebo ať se na to vybodne. Nebo různé reklamy - samé anglické výrazy. Angličtina je příšerný jazyk, nelíbí se mi a je to skoro až k pláči, kam jsme to dovedli.
Chtělo by to nějaký vlastenecký zákon přijmout, jinak za chvíli tady budeme mít dvoj jazyčné názvy ulic, institucí, atd., atd.
Prima rodina by bylo pěkné a svým způsobem by to mohla být i jakási mini podpora, aby lidé zakládali rodiny a byly by spolu.
Na Prima cool ani nekoukám, protože ty pořady, to je prakticky všechno samý zvratek. Vůbec většinou komerční televize stojí za vyliž zadek...
Psipacka a des: Ani nevíte, jakou jste mi udělali radost. Když o tom mluvili v TV, hned se ptám manžela: Vidíš to, zase ta blbá angličtina v naší české kotlině. Nebylo by lepší, kdyby to byla PRIMA RODINA? Tak jsem ráda, že má někdo názor jako já.
Do češtiny se drala jólka, pěrestrójka, častuška, továryšči a podobné paskvily. Spadly do propadliště dějin a místo nich je to teď samé house, outdoor, outfit, develooper, nintendo, tablet...a každý vool je dneska cool. A taky FAMILY.
Mám proto radost, že nejsem sama, komu se to nelíbí. Ale je mi to stejně asi houby platné. Ono to FAMILY zní některým snobům světověji, než obyčejná česká RODINA. Poturčenec horší Turka!Jaga.
Proč to přejmenovali? No přeci abychom byli světoví, ne? Už se čeština moc nenosí, kdo spíkuje anglicky je světovější. Tak asi proto... Dle mého názoru je to fuj a nehoráznost. Ale však to už jsme tady jednou taky měli. Za národního obrození a před ním, to zase bylo moderní hovořit po německy. Tak jaký je v tom rozdíl? Žádný. Češi jsou prostě už takoví, at tu budeme mít Turky nebo Číňany, budeme nosit turbany, případně odložíme nože a vidličky a budeme povinně se učit jíst hůlkami...
Mámstarší televizi a nemám nikoho,kdo by mi to přeladil,sama bych si na to netroufla.Musím tedy objednat odborníka a za vše zaplatit,takže mě tato legrácka bude stát peníze. Je to opět chyták na peníze,nic víc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.