Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prima family přes settobox - hraje někomu?

Od: jimi* odpovědí: 16 změna:

Máme problém naladit primu přes settobox...jednu televizi máme přes satelit,tam tam program naskočil automaticky a druhá přes settobox má obraz jakoby roztříštěný a zastavuje se.Nevite někdo čím to je a jak na to aby to hrálo?Děkuji moc za každou radu:).

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

0x

Nejrychlejší bývá znovu nechat automaticky vyhledat stanice.

jimi*
hodnocení

Děkují za radu, to jsme zkoušeli opakovaně a nic...je to záhada.Možna že nám ještě někdo poradi jak na to...třeba je to tím settoboxem máme ho už pár let,ale není to nějaky šunt za pár korun bylo by nám líto ho vyhodit;).

kvik
hodnocení

0x

Nyní máte Primu na čísle 5, jeďte ovladačem dál číslo po čísle. Někde naskočila na 44, někomu na 47 automaticky. Za zkoušku to stojí.

jimi*
hodnocení

*palec*UŽ HRAJE...a to díky vaším radám a ani to nebylo složite.

jiriv*
hodnocení

0x

Nazev PRIMA neni a misto ni je PRIMA FAMILY

Na českém televizním trhu dochází v první den nového roku 2012 k jedné významné změně. V 5:59 hodin ukončila společnost FTV Prima vysílání programu pod názvem TV Prima. O minutu později odstartovalo vysílání nové stanice od stejné společnosti - Prima Family

PREMENIL SE POUZE NAZEV

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě jsi neřekl,odkud bereš pozemní signál?Pokud máš pokojovou antenu,skus ji poponést kousek dál.Pokud máte společnou v paneláku,musí na to přijít mechanik.

JABRAKA

thomas100*
hodnocení

0x

Na oko se přeměnil pouze název, ale změnila se i identifikaci TV.

Hlavní jakým způsobem tv signál přijimáš - společná anténa, pokojová anténa (popř. venkovní anténa), kabelovka, satelit,... . Jak to tedy přijimáš?

naihonn*
hodnocení

0x

Já na DVB-T to prostě normálně znovu všechno vyhledal a hraje mi to v pohodě. Narozdíl od satelitu to ale není na tom jednom samém místě, takže samo od sebe se to nezmění. Dokonce pár dní běžely oba ty kanály, s tím že na tom novém byl jen nějaký ten informační text, potom pár hodin bylo totéž na tom původním po jeho skončení. Teď ještě můžeme doufat, že se brzy objeví TV Pohoda a co víc si můžeme přát. :0D

hodnocení

0x

NEHRAJE *zed* A NEHRAJE*zed* A NEHRAJE*zed*... Musím se taky podívat, zda to vůbec mám ve zdi.

A věříte, že mi zatím ta PRIMA vůbec nechybí? ;)Jaga.

hm*
hodnocení

0x

Prima family vysílá ve stejném multiplexu, jako dřív Prima. Takže komu dřív hrála Prima dobře (a komu jdou dobře i ostatní stanice multiplexu 2, tzn. Barrandov, Nova, Cinema a Cool), tomu by měla jít dobře i "nová" Prima, jen je potřeba ji znovu naladit, protože ... má prostě jiné idetifikační číslo.

raadek*
Jestli tomu moc nerozumíte, vytáhněte z stb anténu, pusťte automatické vyhledávání, všechno se vymaže, zase zastrčte anténu a pusťte automatické vyhladávání. Set top box prostě nepoznal změnu na Muxu. R.

hannaha
hodnocení

0x

Už jsem to tu psala. Lidem,kterým nemá kdo poradit a sami se do toho nepouští,nezbývá než objednat odborníka a zaplatit. Mě přijde zítra a děsím se toho,kolik budu muset opět vytáhnout z peněženky. Je to jen tahák na peníze chudých lidí!

krkovicka*
V šumperku jsem to rodičům dala do automatického vyhledávání, našlo to ale dalo se jim to až za ostatní programy.teď přijedu domu, ladíme skáče mi metropol a prima family, uloží se to, klikám a nikde nic...tak nevím.
raadek*
A zkusila jste postup co jsem napsal?
krkovicka*
Už jdu na to.to je to tak když nečtu odpovědi :)
krkovicka*
Hlásím že se to povedlo.už i tu metropol tam mám.jen se to posunulo někam dozadu , tak to prehodim.Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]