Nejste přihlášen/a.
Co si o něm myslíte? Internet zdarma ujde ne? sice pomalý ale lepší než nic. Volání a SMS stejné jako u bleskmobilu který mám, uvažuju o přechodu k mobil.cz
CO mi poradíte?
doplněno 13.05.13 22:23: podoperátor, Vím že to spadá pod T-
No ale 16kb/s je opravdu rychlost střely
pro někoho komu stačí surfování po mobilních webech třeba s Operou mini by i těch 16 kbps mohlo jako základ stačit.
doplněno 13.05.13 23:07: nevím jak je náročná facebook aplikace na data, ale zatím všechny mobily co jsem měl, tak tam byla každá novější verze šíleně pomalá i při připojení na WiFi
na facebook proto v 95% lezu taky přes Operu mini, zobrazí se úplně nejzákladnější verze pro "hloupé" telefony, ale ta mi právě vyhovuje
A je to 16kb/s nebo 16kB/s. To je docela rozdíl? Pokud to bude 16kB/s a internet půjde pořád aniž bych musel každý měsíc dobijet kredit, tak to vidim jako dobrou volbu pro běžného uživatele. Tak i tak operátoři jsou vy*uraný a moc dobře vědí kolik mohou nastavir rychlost a FUP aby je neohrozilo volání přes internet zadarmo přes VoIP SIP virtuální operátory, ale ten čas přijde a vše se bude jen a jen posílat přes internetové datové sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.