Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat

Od: vendy070707 odpovědí: 3 změna:

Jsem blázen do hledání starožitných věcí z dob dávno minulých.Koupil jsem si skvělou hledačku kovů.Už jsem toho dost našel (mince , přívěsky , přasky od pásku z II.sv. války).
Můžete mi prosím někdo poradit nějakou lokalitu kde hledat?Samozřejmě legálně - né památky a chráněné krajinné oblasti.Prosím o lokalitu ve středních Čechách.Jsem amatér začátečník.

Moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus se podívat třeba na tento web: www.detektorweb.cz/. A jen tak pro zajímavost, co máš za model?
vendy070707
hodnocení

Ten model má kamarád,ale říkal že za něj dal 21tisíc.Děkuji za www odkaz.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
vendy0707707 Podle mě tam kde chceš hledat je to tak překopané že najdeš jen už, asi díry po myších. Podle mě zajed raději někam k hranicím skus třeba i tady u nas na Liberckém- Hradkem nad -nisou. Mylím že by jsi tady měl něco najit:) ještě muj otec asi před 18 lety našel tady bombu*plac* nakonec jsem ještě já musela všechno zařídit odvoz*plac*. Zaleží na tobě jak se rozhodneš:)SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]