Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám účet u jedné banky, který pravidelně používám, potřebuji si založit účet ještě jeden. Uvažuji u fio banky, chci se proto zeptat, když chci u fio banky získat debetní kartu, kolik na účtu musí být peněz?
Platební karta je součástí účtu, dostanete ji automaticky. Na penězích nezáleží
doplněno 28.10.14 13:14:Myslím že bývala 100 Kč, jinak to možná najdete přímo na webu banky.
doplněno 28.10.14 13:15:Cituji z webu:
Jak si založit Fio osobní účet?
Účet si můžete založit online nebo na nejbližší pobočce Fio banky, kde podepíšete příslušné dokumenty a vložíte minimální zůstatek na účet, který je 100 Kč. K podpisu smlouvy je třeba doklad totožnosti (OP nebo pas).
A minimální vklad na účtu je? Jde mi o to, že účet chci začít používat až 10. listopadu, takže nevím, jestli ho založit už teď.
minimální zůstatek na účet, který je 100 Kč
Zaloz si ho rovnou ted, myslim ze i pres web. Chvili trva nez se vyrobi karta.
pokud je u vás pobočka, zajděte tam, je to nejrychlejší, rovnou zažádáte i o vydání karty (přijde poštou cca do týdne, PIN si volíte na netu v internetovém bankovnictví), internetové bankovnictví funguje hned po opuštění pobočky (tam si nastavíte všechny platby, včetně SIPO - převede se vám i ze současné banky), základní vklad 100 Kč učiníte hned na pobočce, otevřít účet můžete ihned a nebo až toho 10.11., pokud nyní nemáte tu 100,- na založení..
O tu 100ku nejde, to samozřejmě mám, spíše mě to zajímalo, jakým způsobem se převádí minimální částka, jestli to chtějí z účtu nebo hotovostí, jelikož se mi nepodařilo tuto informaci o výši minimálního vkladu najít.
Uz si nevzpominam jestli jsem ji vkladal hotove nebo se zaplatila z prvnich pripsanych penez.
Zkusil bych jim zavolat nebo si to kilo vzit pro sichr sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.